上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第四版)

收藏  |  訂閱
742  9.3k

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-4-9 02:49 PM 發表 查看引用來源

計个條數喇, 年半飲飲食食買吓野比佢地, 總共用左唔夠6K, 都算好經濟喇!  
你就抵啦, 除番開每個月每個都唔駛用超過$200, 果係神呀:smile_38:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-4-9 02:38 PM 發表 查看引用來源

foc 代價貴個餐餐清, 唔好太羨慕了
但我見homoommoom個D好像沒乜代價wor:smile_27:

可能他真是foc達人了:smile_27:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-4-9 02:50 PM 發表 查看引用來源
若要生活好
別買利物蒲

記住
出咗事 :smile_41:

衰喺利記手上 :smile_41:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 9-4-2009 14:50 發表 查看引用來源

若要生活好
別買利物蒲

記住
哈哈! 好似有人受左打擊喎!

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-9 02:50 PM 發表 查看引用來源
同意...溝女係唔使點用錢既.....:smile_34:
不過過程入面要花好多時間同埋精力呢...........

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-4-9 02:49 PM 發表 查看引用來源

計个條數喇, 年半飲飲食食買吓野比佢地, 總共用左唔夠6K, 都算好經濟喇!  
真是超級經濟:smile_42:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-4-9 02:50 PM 發表 查看引用來源

若要生活好
別買利物蒲

記住
難爲我呢D利記fans挨夜看:smile_27:

引用:
原帖由 alpine 於 9-4-2009 14:51 發表 查看引用來源

你就抵啦, 除番開每個月每個都唔駛用超過$200, 果係神呀:smile_38:
神就神喇, 系神經个神嘛!:smile_27:

仲煩到嘔TIM!:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 mokisui 於 9-4-2009 14:52 發表 查看引用來源

不過過程入面要花好多時間同埋精力呢...........
仲有系感情!:smile_38:

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-4-9 02:55 PM 發表 查看引用來源
難爲我呢D利記fans挨夜看:smile_27:
利記都係算把啦 :smile_03::smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆