上一頁下一頁
發新話題

0307(已成團) 有錢佬肚兜加光豬豬團...rmb450包酒店房,rmb250齋k

收藏  |  訂閱
638  17.3k

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-3-5 12:48 PM 發表

光豬有幾個條件 :

1. 揀女時囡囡心個牌仔要係黃色.
2. 想玩光豬就早少少同團長講聲, 咁 10pm 左右 dj 會播番 d 強勁音樂, 把燈轉暗, 開始光豬 party.
3. 光豬 party 大約玩二十分鍾左右

Remark :
1. 之 ...
完全明白,吾該師兄

引用:
原帖由 26810322 於 2009-3-5 04:26 PM 發表 查看引用來源

恒哥~~過黎一齊玩啦~~:smile_46:
玩乜先....我依家唔可以沖血住....我怕呀:smile_19:

引用:
原帖由 DJ123 於 2009-3-5 04:31 PM 發表 查看引用來源
玩乜先....我依家唔可以沖血住....我怕呀:smile_19:
你割o左包皮咩?

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-3-5 04:35 PM 發表 查看引用來源

你割o左包皮咩?
冇呀.....:smile_35:

引用:
原帖由 DJ123 於 2009-3-5 04:36 PM 發表 查看引用來源
冇呀.....:smile_35:
黎啦..你唔黎我怕我會好悶啊:smile_24:

引用:
原帖由 26810322 於 2009-3-5 04:42 PM 發表 查看引用來源

黎啦..你唔黎我怕我會好悶啊:smile_24:
小....你對住個DJ姐姐...我係邊個你都唔知啦

引用:
原帖由 DJ123 於 2009-3-5 04:44 PM 發表 查看引用來源
小....你對住個DJ姐姐...我係邊個你都唔知啦
我驚我過唔到牧月哥哥o個關啊:smile_24:
你黎埋..我地一齊打敗佢:smile_46:

引用:
原帖由 26810322 於 2009-3-5 04:47 PM 發表 查看引用來源

我驚我過唔到牧月哥哥o個關啊:smile_24:
你黎埋..我地一齊打敗佢:smile_46:
我得2手一腳...點打呀...我輸硬...

引用:
原帖由 DJ123 於 2009-3-5 04:50 PM 發表 查看引用來源
我得2手一腳...點打呀...我輸硬...
加埋我咪4手3腳..夠打啦:smile_46:

收工前入黎支持下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆