上一頁下一頁
發新話題

盈天使之家~徵朋友傾譏..26-36歲..型仔靚女快d入黎la...(part38)定時會有飯局

收藏  |  訂閱
738  6.7k

引用:
原帖由 狼羊物語 於 2009-3-4 12:12 PM 發表

哈哈~~~都幾好玩丫~~~
ok 可以la.......最開心就係同你地影相.....
今次d野食都ok....下次都可以照黎呢間

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2009-3-4 12:21 PM 發表 查看引用來源

:smile_34: 早呀...
其實我覺得呢間都ok嫁...

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2009-3-4 12:21 PM 發表 查看引用來源

下次都可以叫埋我d fd去唱都好喎...:smile_30:

引用:

Morning 盈盈

引用:

下次有時間先再諗丫~~~~

不過尋晚係開心既一晚~~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 狼羊物語 於 2009-3-4 12:37 PM 發表 查看引用來源

下次有時間先再諗丫~~~~

不過尋晚係開心既一晚~~~~:smile_30: :smile_30:
下次再攪過...:smile_13: 不過好似尋晚都識得晒d人...:smile_13: 真係sorry...

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-4 12:40 PM 發表 查看引用來源

下次再攪過...:smile_13: 不過好似尋晚都識得晒d人...:smile_13: 真係sorry...
咩識得晒D人呀????

玩下姐~~~唔洗SORRY

引用:
原帖由 狼羊物語 於 2009-3-4 12:43 PM 發表 查看引用來源

咩識得晒D人呀????

玩下姐~~~唔洗SORRY
sorry...打錯字...係未識晒d人...

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-4 12:27 PM 發表

:smile_34: 早呀...
其實我覺得呢間都ok嫁...
ok咪得law.....haha

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-4 12:29 PM 發表

下次都可以叫埋我d fd去唱都好喎...:smile_30:
下次有機會再去la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆