上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~170

收藏  |  訂閱
741  8.6k

引用:
原帖由 cyruski 於 19-2-2009 16:07 發表 查看引用來源

完全唔敢入去睇個款.....3叉野
好...冷靜下先.....走人
最貴果款者....其他都ok 既...:smile_30:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-2-19 03:56 PM 發表 查看引用來源

意大利製....係咁上下啦....:smile_27:
你都真係幾捨得

引用:
原帖由 謝奶突6 於 19-2-2009 16:39 發表 查看引用來源
你都真係幾捨得
佢賣幾錢同我捨唔捨得買好似冇乜關係喎...

閃~~~~~~:smile_43:

早~~~~~~:smile_38:

Morning:smile_38:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-2-20 09:39 AM 發表 查看引用來源
早~~~~~~:smile_38:
尋日見到對NIKE青BB,新出賣$799咁平既:smile_14:

引用:
原帖由 cyruski 於 20-2-2009 10:20 發表 查看引用來源

尋日見到對NIKE青BB,新出賣$799咁平既:smile_14:
尋日都話有幾款差唔多樣咯...
簡單黎講呢...........
Mercurial Vapor IV (有鞋帶蓋)

Mercurial Vapor IV SL(有鞋帶蓋/炭纖黑鞋底)

Mercurial Talaria IV(冇鞋帶蓋)(應該係你見倒果款)

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-2-20 10:49 AM 發表 查看引用來源

尋日都話有幾款差唔多樣咯...
簡單黎講呢...........
Mercurial Vapor IV (有鞋帶蓋)

Mercurial Vapor IV SL(有鞋帶蓋/炭纖黑鞋底)
http://th ...
哦~明白晒,加個蓋貴咁戀多既:smile_14:

引用:
原帖由 cyruski 於 20-2-2009 10:51 發表 查看引用來源

哦~明白晒,加個蓋貴咁戀多既:smile_14:
我諗應該等於perdater 球迷版(平)同球員版(貴)既分別卦...:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆