上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(25)

收藏  |  訂閱
736  5.4k

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-24 11:26 AM 發表 查看引用來源
vk有目標,邊個咁好彩?
講出黎,等我地去推推佢
講出o黎就唔好玩架啦..... 女仔幾時都想要浪漫.........想比人追架啦

仲要做埋主動:smile_22: :smile_22: 離普:smile_22: :smile_22:

其實......如果真係預到自己鍾意o既....男仔點解唔可以行多一步......行多一步就可以得到幸福...:smile_22:

點解......要呻冇女............點解要呻.......

點解家下d男仔對自己o甘冇信心........:smile_22: :smile_22: 食檸檬真係o甘瘀咩....面子真係o甘緊要:smile_22:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-1-24 11:22 AM 發表 查看引用來源

仲乜o甘傷感:smile_24: :smile_24: 仲未有人約你行花市咩:smile_24: :smile_24:

等下啦......係o甘架喇.......你搵到o岩o既.....佢又唔識主動...:smile_24: :smile_24:
我諗呢個都係一個問題..:smile_13:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-24 11:23 AM 發表 查看引用來源
呢個問題唔大喎,呢度既男仔好多都好高架,我孖佢地講野都要抬高頭:smile_30:
有邊個好高呀....我唔多覺既........:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-1-24 11:22 AM 發表 查看引用來源

個世界都一日一日咁改變架啦... 冇野係永恆架嘛..人要改變自己跟住個世界改變..

在下既愚見..:smile_35:
我明你意思, 好多野都控制唔到, 永遠只可以控制自己:smile_24:

引用:
原帖由 chan_B 於 2009-1-24 11:28 AM 發表 查看引用來源

係咁既咩.............
你條命生得好嘛....緊係唔明......太后:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 chan_B 於 2009-1-24 11:22 AM 發表 查看引用來源

咁呢家會認為先了解多d先一齊...??:smile_13: :smile_13:
踏入宜家呢個年紀, 係時候試下d唔同o既方法,
睇下會唔會唔同咁啦:smile_13:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-1-24 11:29 AM 發表 查看引用來源

我身邊都有ok既, 係唔夠高囉...:smile_13:
我唔高架.............

引用:
原帖由 him0901 於 2009-1-24 11:23 AM 發表 查看引用來源
上堂偷偷上網中
Heehee
下? 咁似我...:smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-1-24 11:31 AM 發表 查看引用來源

你條命生得好嘛....緊係唔明......太后:smile_39: :smile_39:
唔係喎....係未好過呀我............:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-24 11:23 AM 發表 查看引用來源
呢個問題唔大喎,呢度既男仔好多都好高架,我孖佢地講野都要抬高頭:smile_30:
邊個先? 除左孖t 同高人...:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆