上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】 ... 神經♂♀ 么捌泗

收藏  |  訂閱
740  4.7k

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-1-22 12:30 AM 發表 查看引用來源

禾想食日式野喎~~:smile_13: :smile_13:
我係隔離舖八到有地方食海鮮...

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-1-22 12:34 AM 發表 查看引用來源

叫草草買完過黎囉, 最多我幫手拎....:smile_30:
你地食得快心d啦:smile_38:

禾唔嚟喇...要拎住兩底榚...又唔知幾點至可能收工:smile_39:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-1-22 12:34 AM 發表 查看引用來源

叫草草買完過黎囉, 最多我幫手拎....:smile_30:
唔豬佢肯唔肯~~~:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-1-22 12:35 AM 發表 查看引用來源

仲可以搵周生陪你tim
佢日日都陪禾架~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-1-22 12:31 AM 發表 查看引用來源

禾一程巴士就到架喇....唔洗轉車架
貢要唔要好早出門架?!

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-1-22 12:37 AM 發表 查看引用來源

我係隔離舖八到有地方食海鮮...
但係禾暫時想食日本野多D喎~~:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-1-22 12:40 AM 發表 查看引用來源

貢要唔要好早出門架?!
唔洗呀

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-1-22 12:37 AM 發表 查看引用來源

你地食得快心d啦:smile_38:

禾唔嚟喇...要拎住兩底榚...又唔知幾點至可能收工:smile_39:
我話就話可以早收, 真係要呢兩日做曬d野, 先可以早走:smile_27:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-1-22 12:41 AM 發表 查看引用來源

但係禾暫時想食日本野多D喎~~:smile_13: :smile_13:
矛所謂, 睇下幾時食到囉~~如果你同草草都食, 咁我都可以join...

海鮮我都可以找其他人去食既....

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-1-22 12:41 AM 發表 查看引用來源

唔洗呀
咁好? 我搭巴士的話, 起碼要早半個鐘以上:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆