上一頁下一頁
發新話題

CP真的那麼好~~~~~~~

收藏  |  訂閱
466  23.1k

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-29 05:32 PM 發表 查看引用來源

人比人比死人
你哋成曰話港女成日將你哋同人比較
咁你哋咪一様
鍾意其實好簡單
唔需要理會
只不過你們無法令港女喜歡你哋啫
話人之前,諗下自己係咪真係咁出色
無風 ...
可能就係大家都唔出色, 甘味大家各自去搵盲毛痴女接收自己咯. 我唔明有咩好咬

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-28 10:10 PM 發表 查看引用來源

佢信DJ女朋友唔會賣身架~~~~~~
佢話會同佢結婚~~haha
咁我真係要恭喜佢
我希望佢哋永遠幸福快樂
呵,一般夜場囡,生活習慣跟常人完全相返
又沒有上進心,通常比較懶惰
只要對她們美麗外表習慣了,就很難再維繫了
可謂相愛容易,相處難
所以就算返大陸識大陸女人,也要識正經人家

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-29 05:32 PM 發表

人比人比死人
你哋成曰話港女成日將你哋同人比較
咁你哋咪一様
鍾意其實好簡單
唔需要理會
只不過你們無法令港女喜歡你哋啫
話人之前,諗下自己係咪真係咁出色
無風 ...
我有幾個fd, 在香港做office boy, 出街之類, 返到大陸都溝到女, 反而我呢類叫做比佢地職位高, 人工又多過佢成倍, 就無係大陸溝女, 次次同唔同的女玩, 只係因我唔係咁鐘意同大陸女拍拖. 如果我要溝應該都溝到架. 你明唔明, 在大陸女要求低而又唔差, 好多男人都係貪靚女,唔通鐘意食豬扒咩. 而靚女在香港, 是搶手貨, 你都唔會揀條仔搵得七八千蚊啦.

多謝報告

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 02:34 PM 發表 查看引用來源

你講得啱~~香港女人真係要好多安全感
但都係環境造成=大陸女人為錢可以出黎做一樣道理
"但都係環境造成"?! 妳咪玩啦! 港女係死唔認錯嘅.

妳d港囡就又臭串又賤, 知道港囡泡沫爆破驚冇仔要就成日抹黑內地女仔!

港女識冇耐, 普通fd都屈人買LV, 好多都係邊個有$就跟邊個,

寧願做有$人情婦都唔做普通人女朋友/太太,

有d做援交, MK妹就神經質like黑社會.

一百步笑十步!

自己為$"拍拖"做"走地G", 反而話內地女仔好多都係G.:smile_29:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2008-12-27 03:18 PM 發表 查看引用來源
甘佢地踎喺地..吐口水..講電話高談闊論..隨街dum垃圾..坐完公車成張椅底都系垃圾又.....
唉!~港囡只識抹黑內地女仔.
呢d小部分內地男人做嘅嘢關內地女仔咩事?!
"講電話高談闊論"?! 唔好玩啦! 掉轉頭只會港女會咁做jar.

引用:
原帖由 上官收音 於 2008-12-27 03:25 PM 發表 查看引用來源

依加個比例係
香港女友:快餐對像
大陸女友:談情說愛

咁仲唔需要檢討下  
Ching~講得好!
此乃大勢所趨!!

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 04:24 PM 發表 查看引用來源

如果你哋係大劉一樣得
你哋鍾意用錢去換愛情,我無野講
人有三衰六旺
你折墮時,大陸女人可以連仔女都唔要
你們自己選擇吧~~~~~
我fd個fd同港女同居, 男的俾錢供樓, 點知俾人炒左;
冇錢供樓, 港囡即走, 這個好男人遭港囡毒手後唔敢再入情場...
成日返內地玩了.

我有個friend月入七八個,三十零歲,兩層樓響手,美國長春藤大學回流,半個鬼仔,出入開波子,空手道黑帶。自從五年前去過東莞,就決定響香港紮根。問佢點解唔響香港搵女朋友,佢話"Hong Kong woman is a joke"。甚麼港女醫生律師空姐主動佢都唔受媾,話食都唔想食,寧願每個禮拜北上玩,仲成日聊我話去唔去大陸"treasure hunt"。而家仲有幾個同佢差唔多background既人定期組隊北上尋寶。你話大陸係咪attractive? :smile_44:

叫d港女檢討,港女就叫d港男檢討。唔係錯,只不過情況係港男唔洗點檢討返大陸都一定搵到食。而港女們不檢討就真的無淡好食。世界,就係咁唔公平~:smile_30:

引用:
原帖由 twpsys 於 2008-12-29 12:06 PM 發表
哈哈!呢度CHING已中哂毒,樓主係度問正可尋找到妳前男友中毒心態。
好多CHING都覺港女要名牌又5知足。
諗深一層大陸女仔可常唔係呢。點解佢地咁易會知足呢,原因她們從小生活水平同對物質都偏向簡單。
...
好明顯係你d朋友/親戚唔適得調教... :smile_30:

我老豆由5歲開始已經教我.. "錢唔可以過女人手... 枕邊人先係最要小心o既人... 兩仔爺都講錢... 柴米夫妻.. 比佢有飯食就好啦.. " So far我拍拖16年.. 計埋散拖有60幾次.. 冇一個夠我而家個大陸女人好...  :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆