上一頁下一頁
發新話題

Spanish Fly...服春藥後的我...

收藏  |  訂閱
738  97.4k

btw, 我去澳門asia adult expo果陣影咗badboys表演條片, 下次比你地睇... wakaka...

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-12-13 01:35 AM 發表
好喇.... 我要訓喇... 成兩個wk都無乜點有得好訓過...
上個wk去咗澳門同gf大戰:smile_47: , 今個wk要抖吓...
咁開心又唔預我

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-12-13 01:38 AM 發表
btw, 我去澳門asia adult expo果陣影咗badboys表演條片, 下次比你地睇... wakaka...
係唔係你呀 badboy

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-12-13 01:39 AM 發表 查看引用來源

咁開心又唔預我
你用spanish fly唔預我仲好講... wakaka... 真係唔知男既飲咗會點... wakaka... 可能會精盡人亡~~

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-12-13 01:39 AM 發表 查看引用來源

係唔係你呀 badboy
我係, 不過唔係我跳... kekeke...
好喇好喇, 今晚nono, 唔比得你(傾咁耐)... 聽晚先慢慢歎...

thanks for share 呀~ CHLOE ~   
long time no see~ :smile_15:
我都好想試吓女友食左春藥既反應係點.. 不過唔會對女友先斬後奏啦..

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 13/12/2008 01:26 AM 發表 查看引用來源

好感動呀:smile_24:
我另一半誠意:smile_04:

Thanks a lot,post more please

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-12-12 09:53 AM 發表 查看引用來源

作死你咯,冇見一排你做乜好似消失左咁
你唔開msn姐,我冇上黎但每日都有上msn架,就算出街都係度等緊睇下你有冇上黎架啦

吾知有幾high

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆