上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】 ... 神經♂♀ 么衫靈

收藏  |  訂閱
746  5.9k

引用:
原帖由 downdownda 於 2008-11-2 10:03 AM 發表

果個:smile_03: :smile_03: 頂唔緊喇 一路跑, 一路湧:smile_30: :smile_30:
我幾驚拒跌出黎

引用:
原帖由 胡show仔 於 2008-11-2 10:02 AM 發表
king sir 3d tommy 早晨呀
早晨呀數仔

早晨.................傾斜:smile_38:
今日SUNDAY...............冇出去走走

引用:
原帖由 downdownda 於 2008-11-2 10:05 AM 發表

好在唔係姓鄭, 唔係比人點錯相就慘:smile_30: :smile_30:
我未有拒咁多口...吾係下個就到我

引用:
原帖由 downdownda 於 2008-11-2 10:04 AM 發表 查看引用來源

早神 so so   昨日收到數冇:smile_38:
尋日無 收今日上齊架餐收數

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-11-2 09:54 AM 發表

我吾訓房...我訓蛇竇
:smile_46::smile_46: 蛇竇咁咪唔洗郁 lor,係咪 :smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-11-2 10:05 AM 發表 查看引用來源

哈哈.. 今年先用囉
都未用過,  唔知得唔得, 保養都過埋.  好似話今年都會好凍.  天氣反常.:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 downdownda 於 2008-11-2 10:07 AM 發表

咁都得:smile_14: :smile_14: 咁咪要跟手打開銀包, 比埋入面D銀紙過佢埋單囉.:smile_30: :smile_30:
妳話﹕ 呀媽﹐ 妳睇下拒有冇計多左錢丫... 我好急呀...(然後閃去toilet)

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-11-2 10:07 AM 發表 查看引用來源

我幾驚拒跌出黎
跌出黎, 實比人扣分.:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ching788 於 2008-11-2 10:08 AM 發表
早晨.................傾斜:smile_38:
今日SUNDAY...............冇出去走走
早晨... 清兒...

我仲未到sunday呀...:smile_38:... 點解妳又吾出去走走呀...?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆