上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友53

收藏  |  訂閱
740  6.2k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-23 01:36 PM 發表

C姐呀,你無事呀:smile_14: ,一個人在日本,,,,,,,,,,有d慘:smile_13:
セ一個人系日本0牙
我男友系衣辺架BOR:smile_14:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-23 01:53 PM 發表 查看引用來源
セ一個人系日本0牙
我男友系衣𥖄架BOR:smile_14:
那我放心了 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,好了,,,,,,,,,,,,,,,,sorry他照顧你就行了 .C姐呀.我去吃飯了.你休息呵

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-23 01:53 PM 發表
:smile_39: ,,,,,,,,,,,,C姐真是以一個女性在日本,,,,,,,,,重唔舒服.
做咩樹要搞到一個人係日本﹖﹖講唔講得:smile_41:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-23 01:53 PM 發表
セ一個人系日本0牙
我男友系衣辺架BOR:smile_14:
容-兒放流料:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 文曲 於 2008-10-22 08:25 PM 發表 查看引用來源

http://hk.youtube.com/watch?v=gYK1JbD_rP4&feature=related     

滄海一聲笑 滔滔兩岸潮

浮沉隨浪 只記今朝

蒼天笑 紛紛世上潮

誰負誰勝出 天知曉

江山笑 煙雨遙

濤浪淘盡紅塵俗世幾多嬌

清風笑 竟惹寂寥

豪情還剩了一襟晚照

蒼生笑 不再寂寥

豪情仍在痴痴笑笑

啦...啦...   

..................................................................琴劍雙絕~:smile_40:

引用:
原帖由 文曲 於 2008-10-23 02:10 PM 發表 查看引用來源

..................................................................琴劍雙絕~:smile_40:
哈哈.好美的圖.:smile_14: lunch了.文曲,bye bye了:smile_43:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-10-23 02:01 PM 發表 查看引用來源

做咩樹要搞到一個人係日本﹖﹖講唔講得:smile_41:
sorry,
請你自己ask C姐,bye bye,lunch 了:smile_43:

慢行哪容兒:smile_38: 我要牛腩粉:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-10-23 02:17 PM 發表 查看引用來源
慢行哪容兒:smile_38: 我要牛腩粉:smile_30: :smile_30:
都話會痾牛屎落

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-23 02:13 PM 發表 查看引用來源
哈哈.好美的圖.:smile_14: lunch了.文曲,bye bye了:smile_43:
:smile_30: 蓉兒乖~ 去吃飯吧~ :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆