上一頁下一頁
發新話題

徵女朋友,(思想成熟)!

收藏  |  訂閱
748  7.3k

引用:
原帖由 MacBaby 於 2008-10-26 12:58 AM 發表 查看引用來源

yeah~ :smile_30:
順便催眠佢...:smile_34: 任我地魚肉....:smile_30:

引用:
原帖由 MacBaby 於 2008-10-26 12:51 AM 發表 查看引用來源

你叫樓住搞個飯局先 , 順手識下女仔麻 :smile_47: :smile_46:
我驚無人黎, 我識多個朋友無所謂, 怕見面唔知講咩o者:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-10-26 12:54 AM 發表 查看引用來源

佢成日都唔夠瞓咁, 如果唔係我想見佢, 佢係屋企瞓啦,
只係轉左個地方瞓, 我見到佢, 不過係個軀殼囉:smile_45:
我都經歷過

引用:
原帖由 MacBaby 於 2008-10-26 12:58 AM 發表 查看引用來源

yeah~ :smile_30:
yeah ~~x2

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-10-26 01:00 AM 發表 查看引用來源

我驚無人黎, 我識多個朋友無所謂, 怕見面唔知講咩o者:smile_30:
講爛gag...:smile_34:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-10-26 12:54 AM 發表 查看引用來源

佢成日都唔夠瞓咁, 如果唔係我想見佢, 佢係屋企瞓啦,
只係轉左個地方瞓, 我見到佢, 不過係個軀殼囉:smile_45:
我都經歷過

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-26 01:01 AM 發表 查看引用來源

講爛gag...:smile_34:
吹吹水....

引用:
原帖由 blythe-pp 於 2008-10-26 12:54 AM 發表 查看引用來源

但我又唔係咁睇喎...唔鐘意既..對你幾好..
可能都未用....
起碼你會考慮佢,女人唔同男人,
女人大左係比較難搵!

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-10-26 12:44 AM 發表 查看引用來源

我覺得拍拖係要雙方面都要中意對方,
單一方面,就會好辛苦,最終咪分手收場!
但雙方係中意對方,拍拖係可以增進感情同了解對方,
如果性格唔岩,無辨法,有緣無份:smile_13:
中蕉即係,
單一方面,就會好辛苦,最終咪分手收場!

引用:
原帖由 MacBaby 於 2008-10-26 01:01 AM 發表 查看引用來源

我都經歷過
me too....:smile_24: :smile_24: :smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆