上一頁下一頁
發新話題

徵朋友*♡吃,喝,玩,樂,吹水♡R439♡萬聖節迪迪尼

收藏  |  訂閱
745  5.5k

引用:
原帖由 33歲 於 2008-10-19 12:00 PM 發表 查看引用來源
要識多d女仔嘛..我都吾想飲架:smile_30: :smile_30:
同我地去玩麻:smile_30: 又唔洗飲 食得就得架la:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 清純 於 2008-10-19 12:03 PM 發表 查看引用來源

俾家人話出得街多,唔理屋企禁:')
邊個話你......阿婆:smile_41:

引用:
原帖由 合桃so 於 2008-10-19 12:05 PM 發表 查看引用來源
同我地去玩麻:smile_30: 又唔洗飲 食得就得架la:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我都知...但係冇咁多女仔識嘛:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ccww1 於 2008-10-19 12:02 PM 發表 查看引用來源

尋晚我都係屋企打邊邊
我飲左涼茶喇~~好苦好怪:smile_27:
今朝起身喉嚨痛
果頭飲涼茶,果頭又食d 要日日去飲:smile_38: 唔好太飽去飲:smile_38:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2008-10-19 12:00 PM 發表 查看引用來源

阿媽打仔:')
天公地道:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 33歲 於 2008-10-19 12:06 PM 發表 查看引用來源
我都知...但係冇咁多女仔識嘛:smile_30: :smile_30:
邊個話架:smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2008-10-19 12:06 PM 發表 查看引用來源

邊個話係......阿婆:smile_41:
舅父係電話罵我:smile_42: 阿婆一定同舅父講左d野

引用:
原帖由 清純 於 2008-10-19 12:06 發表 查看引用來源

果頭飲涼茶,果頭又食d 要日日去飲:smile_38: 唔好太飽去飲:smile_38:
尋日食完先飲, 好難飲:smile_29:
點解唔好太飽飲?

引用:
原帖由 ccww1 於 2008-10-19 12:08 PM 發表 查看引用來源

尋日食完先飲, 好難飲:smile_29:
點解唔好太飽飲?
同其他野溝埋晒,邊吸收而且可能俾d食物影響左效力

引用:
原帖由 清純 於 2008-10-19 12:07 PM 發表 查看引用來源

舅父係電話罵我:smile_42: 阿婆一定同舅父講左d野
咁大個人去下街,識下朋友好正常啫:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆