上一頁下一頁
發新話題

徵返D lolo既新朋舊友>>>返來咯返來咯<<<

收藏  |  訂閱
742  5.2k

引用:
原帖由 糖衣陷阱 於 2008-9-24 10:50 PM 發表 查看引用來源
唔咩呀:smile_30: :smile_30:
耶...米咩lor~~:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 民主鬥士 於 2008-9-24 10:38 PM 發表 查看引用來源

開個價黎~~:smile_34: :smile_34: 大連百貨~~:smile_45: :smile_45:
收你版權費:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 糖衣陷阱 於 2008-9-24 10:50 PM 發表 查看引用來源
唔咩呀:smile_30: :smile_30:
岩~~:smile_38:

我反而有興趣想知......... 佢又唔係成人版既分區版主
又唔係超版,亦唔係成人版任何一版既版主

你地去左人地個版吹水出post咩,唔係既

邊個明當厘度既版主同分版冇到
要走去搵其他分版黎處理厘版既問題呀,:smile_30:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-9-24 10:51 PM 發表 查看引用來源
我反而有興趣想知......... 佢又唔係成人版既分區版主
又唔係超版,亦唔係成人版任何一版既版主

你地去左人地個版吹水出post咩,唔係既

邊個明當厘度既版主同分版冇到
要走去搵其他分版黎處理厘版既問題呀,:sm ...
比d不知所謂既人搞搞震~~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 民主鬥士 於 2008-9-24 10:44 PM 發表 查看引用來源

原始短消息: 閣下的頭像
引用:
原始短消息: 閣下的頭像

第一  你係邊一區先,大埔區呀,我pm你話自己係版主得5得丫..
第二  版規都冇一條類似的..
第三  根本係你話乜 ...
佢都好用心睇完先回bor~~
禾有時間再插佢~~ 佢當智者訓左教~~

引用:
原帖由 民主鬥士 於 2008-9-24 10:50 PM 發表 查看引用來源

岩~~:smile_38:
thx~~

引用:
原帖由 dialolo 於 24/9/2008 22:52 發表 查看引用來源

比d不知所謂既人搞搞震~~~:smile_38: :smile_38:
係囉........仲係厘度嘈咪益晒d想睇戲既人囉
低調d喇........太高調明明有理都說不清
一係就pm拆掂佢
一係直接搵番超版答啦

因為你地而家要投訴既,係其他版既分版丫嘛.......:smile_30: :smile_30:

不過始終都係唔明,成人版轉左分版/成徵版多左位版主咩
就算有人同他報串,都應該pass番俾佢地處理架
如果你地冇周圍去既
r晒頭

引用:
原帖由 米米愛莫加 於 2008-9-24 10:58 PM 發表 查看引用來源

thx~~
貢禾呢~~

引用:
原帖由 dialolo 於 2008-9-24 10:56 PM 發表 查看引用來源

佢都好用心睇完先回bor~~
禾有時間再插佢~~ 佢當智者訓左教~~
佢嬲頭先有個大埔xx呀.....米發惡踩過界lor~~:smile_04: :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆