上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
1.2k  81.1k

引用:
原帖由 ~~明珠~~ 於 13-9-2008 01:43 發表 查看引用來源

噢...
待您下次來過之後...自然知道我今次有什麼地方做的不好la...嘻嘻...
:smile_30: .........!

引用:
原帖由 siulob 於 2008-9-13 01:47 AM 發表 查看引用來源
:smile_30: .........!
下次錫您仲多D...

引用:
原帖由 ~~明珠~~ 於 2008-9-13 01:24 AM 發表 查看引用來源

我唔靚女...但係就是迷人...哈哈...
男人...接受吧...
迷人...妳干嗎不給地址我呢?:smile_41:
迷人...妳是不是怕我迷路呢?:smile_13:

引用:
原帖由 Johnny13 於 2008-9-12 01:29 PM 發表 查看引用來源
仍未收到pm呀, 其他人pm我都沒問題呀, 怎樣就是收不到妳的, 再pm我一次吧
成功傳遞...

引用:
原帖由 ~~明珠~~ 於 13-9-2008 01:51 發表 查看引用來源

下次錫您仲多D...
:smile_30:  .......那我下次錫得你再夠d啦!

引用:
原帖由 wmlai88 於 2008-9-13 01:51 AM 發表 查看引用來源

迷人...妳干嗎不給地址我呢?:smile_41:
迷人...妳是不是怕我迷路呢?:smile_13:
男人...找到我就定會找到地址
男人...找到地址卻未必找到我

引用:
原帖由 siulob 於 2008-9-13 01:52 AM 發表 查看引用來源
:smile_30:  .......那我下次錫得你再夠d啦!
再多D...等您啊...!

引用:
原帖由 ~~明珠~~ 於 2008-9-13 01:55 AM 發表 查看引用來源

男人...找到我就定會找到地址
男人...找到地址卻未必找到我
迷人...沒有地址又怎樣找到妳呢?:smile_41:
迷人...沒有想妳又怎會問地址呢?:smile_13:

引用:
原帖由 siulob 於 2008-9-13 01:52 AM 發表 查看引用來源
係嘍...
今日俾您見我的街市買餸師奶LOOK...覺得如何...?

引用:
原帖由 ~~明珠~~ 於 13-9-2008 02:03 發表 查看引用來源

係嘍...
今日俾您見我的街市買餸師奶LOOK...覺得如何...?
:smile_30: ......c9,我愛呀....!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆