上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.5k

唔知到時多唔多餓女呢?:smile_40:
引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-13 05:15 PM 發表

天字堆大多好耐冇去,,,,下星期個個肯定餓狗咁撚樣玩...:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 7boy04 於 2008-8-14 11:01 AM 發表
唔知到時多唔多餓女呢?:smile_40:
依D野..撞手神既0者.....有時咁0岩就.比你遇到:smile_47: ..有時搵成晚都係得個吉:')

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-8-13 05:29 PM 發表

算啦!!! D 人介意自然會轉團!!

唔係人人好似你咁好!!
E...好衰嫁..搞到人面紅....

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-8-13 05:03 PM 發表

上兩次我見到你唔係忙緊就係陪人傾解!! 辛苦你喇!!:smile_38:
下次你捉走我去跳舞啦~~
唔好比我傾咁多計呀~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-8-14 12:14 PM 發表

唔好比我傾咁多計呀~~
呵呵~~~我有辦法令你跳到停唔到既~~~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-14 11:03 AM 發表

依D野..撞手神既0者.....有時咁0岩就.比你遇到:smile_47: ..有時搵成晚都係得個吉:')
同意!!!!!!!

唔知大陸係米放暑假?可能有好多學生妹呢:smile_30:
引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-14 11:03 AM 發表

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-8-13 06:01 PM 發表

最近去左邊呀???:smile_46:
冇呀~~最近好乖咁留係屋企....:smile_44:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-14 01:12 PM 發表

呵呵~~~我有辦法令你跳到停唔到既~~~
哈哈~最好辦法係捉我老婆去跳舞~~咁我就一定會跟住跳LO~~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-8-14 12:14 PM 發表

唔好比我傾咁多計呀~~
無問題!!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆