上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.8k

[quote]原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-23 04:23 PM 發表

聽講地球人好危險喎:smile_44:
食就食,唔食就唔食,咩野叫應該食啊:smile_41:
超!用幾個字就估到啦  [/quote

係啊, 地球好危險架,返火星啦
我都係同佢食過一次野咋
咁點知佢食唔食遮

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-23 04:25 PM 發表
[quote]原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-23 04:23 PM 發表

聽講地球人好危險喎:smile_44:
食就食,唔食就唔食,咩野叫應該食啊:smile_41:
超!用幾個字就估 ...
火星無親戚,又無擔保人,商務証又唔批,海關又嚴,又無生菓金攞How:smile_38:

雖然我唔去, 但都幫你推一推先~

醒呀, 喺咀咀開團, 有咩事就大叫"老費喺隔離房呀", 等d人攞架撐衝哂過去既時候, 可以安全脫險, 呢招萬試萬靈.

引用:
原帖由 louises 於 2008-5-23 04:37 PM 發表

醒呀, 喺咀咀開團, 有咩事就大叫"老費喺隔離房呀", 等d人攞架撐衝哂過去既時候, 可以安全脫險, 呢招萬試萬靈.
一係就忙到甩碌,一得閒就攪攪震無幫襯:smile_34:

引用:
原帖由 louises 於 2008-5-23 04:37 PM 發表

好辦法wo
有咩事就搵老費個朵出黎

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-23 04:40 PM 發表

一係就忙到甩碌,一得閒就攪攪震無幫襯:smile_34:  
都話今日有陽光心情好囉, 不過最開心既係搵咗人帶咗個仆街二世祖上去浦, 幾日唔洗煩

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-23 04:43 PM 發表

好辦法wo
有咩事就搵老費個朵出黎
放心,從來未試過俾人笠野衝入嚟
同我一齊真係要小心,成日會聽到有人嗌:smile_38:
裡面嘅人已經被包圍,唔好反抗立即棄械
泠靜D,唔駛驚,多數揾我啫:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 louises 於 2008-5-23 04:49 PM 發表

都話今日有陽光心情好囉, 不過最開心既係搵咗人帶咗個仆街二世祖上去浦, 幾日唔洗煩
雕!又唔交俾我:smile_14:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-23 04:52 PM 發表

雕!又唔交俾我:smile_14:  
我下個禮拜同佢入寶安呀, 你有無趣?

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-23 04:51 PM 發表

放心,從來未試過俾人笠野衝入嚟
同我一齊真係要小心,成日會聽到有人嗌:smile_38:
裡面嘅人已經被包圍,唔好反抗立即棄械
泠靜D,唔駛驚,多數揾我啫:smile_30: :smile_30:  
男左女右, 不男不女既中間,,,,,,,,,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆