上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.5k  42.3k

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-9 10:25 PM 發表
hihi... just back from CP....
I am in CP now.................................:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-10-13 00:45 發表 查看引用來源

I am in CP now.................................:smile_30: :smile_30:
又唔撞啱....下次可以出來飲茶....

師兄响屋企定網吧定酒店呀??

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-13 12:49 AM 發表

又唔撞啱....下次可以出來飲茶....

師兄响屋企定網吧定酒店呀??
哈哈哈﹐好呀﹗有機會呀﹗
我今天從木倫汽車站﹐搭車去大岭山溝到件蛇妹(女售票員)﹐幾正下﹗希望遲D會有下文﹗:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-10-13 19:19 發表 查看引用來源

哈哈哈﹐好呀﹗有機會呀﹗
我今天從木倫汽車站﹐搭車去大岭山溝到件蛇妹(女售票員)﹐幾正下﹗希望遲D會有下文﹗:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
打破常平咒語喎....有無抄人Q先....

有無人拉下我去QQ群玩下

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

morning...

morning everybodies......

龍龍師兄仲响度嗎??

呢树好似无哂人:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-13 10:12 PM 發表

打破常平咒語喎....有無抄人Q先....
:smile_14: C兄真好記性呀﹗:smile_30: :smile_30: :smile_30:
一開始便拿了電話號碼﹐再加QQ的﹗:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-10-14 04:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: C兄真好記性呀﹗:smile_30: :smile_30: :smile_30:
一開始便拿了電話號碼﹐再加QQ的﹗:smile_30: :smile_30:  
good luck to you then :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆