上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 4

收藏  |  訂閱
750  30.5k

好感動 ! :')
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 13:23 發表
輕風吹過帶來無限愁緒!
每當想起妳時,心裡總是思念!
妳可知我是何等的想念著妳,在遙遠的妳是否感受到呢..............

送給一個已離開左我身邊既親人..............

引用:
原帖由 st999631 於 2008-4-28 01:25 PM 發表
好感動 ! :')
原來生命有時係會好弱小好易會消失...........:smile_39:
真係要珍惜眼前人..............

係架 ! 所以咪盡量用有限既時間,去做無限既野囉 !
化有限為無限嗎 !
要令自己無悔今生 !

別人笑我忒瘋顛,我笑他人看不穿,不見五陵豪傑墓,無花無酒鋤作田。
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 13:29 發表

原來生命有時會好翠弱既...........:smile_39:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 01:29 PM 發表

原來生命有時會好翠弱既...........:smile_39:
我相信明天會更好.............
花姐
唔開心事情總要面對,最緊要係自己懂得處理,
妳現在最緊要係放開D
好似我會諗......妳個 bar 放開D一樣,係唔係會開心d:smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-4-28 01:35 PM 發表
係架 ! 所以咪盡量用有限既時間,去做無限既野囉 !
化有限為無限嗎 !
要令自己無悔今生 !

別人笑我忒瘋顛,我笑他人看不穿,不見五陵豪傑墓,無花無酒鋤作田。
好文采:smile_14:

THANK YOU !
引用:
原帖由 meibbq 於 2008-4-28 13:37 發表

好文采:smile_14:

引用:
原帖由 meibbq 於 2008-4-28 01:36 PM 發表

花姐
唔開心事情總要面對,最緊要係自己懂得處理,
妳現在最緊要係放開D
好似我會諗......妳個 bar 放開D一樣,係唔係會開心d:smile_38:
明白既.............

講返d開心o野我聽下啦..............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 01:38 PM 發表

花姐,點解妳夜晚唔上網同我地傾計

花姐 ! 見到你條深溝,扯旗添 !
最衰呢到係美國,無得食添 ! :')
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 13:38 發表

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆