上一頁下一頁
發新話題

濕晒冇得做, 成身興合合咁同bf道別 >.<

收藏  |  訂閱
648  39.7k

我係話暫緩..無話唔俾..geooie...please watch ur words

我霸唔霸道.....iamcrazygirl 最清楚....

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-22 03:34 AM 發表
嘔左兩次....

妳原諒到自己o洵陘w經釋除所有疑團la
你都係早d訓啦
你不斷地同家姐同jason講真係好想鬧你地囉
不如你鬧埋我啦, 你咁快原諒我真係好驚

引用:
原帖由 geooie 於 2008-4-22 03:34 AM 發表

係囉..証明佢份人幾霸道啦...冇理其他人感受...只認為自己既岩囉...
有時感情既人..自己就最清楚...唔係對方話咩就係咩...
就算係一齊..唔WORK就係唔WORK架啦
佢唔係霸道, 係少少大男人囉:smile_14:

haha...因為我都估到佢地想我鬧佢地.....不過...惡言相向係無補於事..

我寧願對妳好o的好過啦

隨便你啦...你鍾意玩字..就玩粒字囉..
如果你認為咬羸我, 你就開心D...係條女面前威D...OK啦...

我只係想講, 有時既野..最重要係過到自己果關姐...
其他人講咩, 心中有數啦...

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-22 03:39 AM 發表
haha...因為我都估到佢地想我鬧佢地.....不過...惡言相向係無補於事..

我寧願對妳好o的好過啦
好多野我都原諒唔到自己, 之前果單sp我都未原諒到自己,
比時間我消化晒咁多單我再搵你啦:smile_42:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 03:39 AM 發表

佢唔係霸道, 係少少大男人囉:smile_14:
基本上, 係一個自我中心既人....:smile_44:

引用:
原帖由 geooie 於 2008-4-22 03:41 AM 發表

基本上, 係一個自我中心既人....:smile_44:
佢除左有少少大男人同自大之外, 都係一個好好男人,

geooie...你認識我嗎? 你又知道我係自我中心? 那你又是否下半身思考呢?

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 03:40 AM 發表

好多野我都原諒唔到自己, 之前果單sp我都未原諒到自己,
比時間我消化晒咁多單我再搵你啦:smile_42:
其實好多野根本就唔需要過份誇大....大家經歷左咁多....妳都要信lee d evident ga ma...

jason and 家姐係想妳好..不過.....有時方法錯左....唔需要過份自責呀..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆