上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

見到其他既post講露底............
因為我返工時既衣著都係恤衫西裙,當然我既返工裙梗唔會短到露底啦,但我條仔就不時想我同佢去玩時著多d短裙!唔知係咪男人既心態都鐘意女人著短裙仔呢?

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-15 11:10 發表
講返我地尋晚係廳度邊睇邊做,佢而家已經識得先搞下前奏點樣錫我,佢先黎錫我下面,又錫又摷搞到我下面濕哂,咁我都好識禮尚往來,捉住佢細佬慢慢同佢品嚐.............
睇見你咁講, 我都好戥你高興

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-15 17:03 發表
見到其他既post講露底............
因為我返工時既衣著都係恤衫西裙,當然我既返工裙梗唔會短到露底啦,但我條仔就不時想我同佢去玩時著多d短裙!唔知係咪男人既心態都鐘意女人著短裙仔呢?

其實都係因為覺得你正 / 夠索, 先至會想你著low-cut 短裙仔之類
show off 一下, "自己拖住件正野" :smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-4-15 05:12 PM 發表

其實都係因為覺得你正 / 夠索, 先至會想你著low-cut 短裙仔之類
show off 一下, "自己拖住件正野" :smile_38::smile_38:
原來男人既心態係咁.............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-15 17:17 發表

原來男人既心態係咁.............
男人唔會咁, 只有三個可能性:

1. 極傳統保守的人, 無黎情趣, 得個 "" 字
2. 你係一個無乜吸引力的女人
3. 佢已經唔鍾意你

回覆 #421 jickfa 的帖子

梗係有身栽先至叫妳咁著啦,唔通叫件豬扒咁著咩,行出街嚇死人咩:smile_38:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-4-15 05:34 PM 發表

男人唔會咁, 只有三個可能性:

1. 極傳統保守的人, 無黎情趣, 得個 "悶" 字
2. 你係一個無乜吸引力的女人
3. 佢已經唔鍾意你
咁即係
1.我條仔都好有情趣唔會悶啦
2.我係一個好有吸引力既女人啦
3.佢好鐘意我啦

又準備收工啦...........

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-15 17:37 發表

咁即係
1.我條仔都好有情趣唔會悶啦
2.我係一個好有吸引力既女人啦
3.佢好鐘意我啦

咁你自己都心中有數啦

回覆 #428 jickfa 的帖子

妳就好啦又收工啦,明日等妳:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆