上一頁下一頁
發新話題

與老婆的閏中密友搞上了....(真實故事)

收藏  |  訂閱
784  219.6k

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-27 09:28 AM 發表

如果我係世外高人,你都係德道高僧啦!
你講咁多D"冇乜嘢又有乜嘢"十足D佛偈咁,好禪喎!
聽到我喱個隱藏深山嘅世外高人,都要出山做翻個平民先得喇!:smile_30:
吖!真係唔夠你講!:smile_42:
嗱!而家大家都係俗世平民,以後講嘢就直接啲喇!:smile_38:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-27 10:17 AM 發表

好激唔係流口水或者流....嘅咩?:smile_14:
點解會笑得咁開懷呢?:smile_41:
女仔嚟架嘛!梗係含蓄啲啦!

Good好文章:smile_34:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-8-27 13:42 發表

女仔嚟架嘛!梗係含蓄啲啦!
但係喱道D女仔個個都好豪邁嗰喎!

:smile_44: :smile_44: :smile_44: thanks for sharing.

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-27 04:38 PM 發表

但係喱道D女仔個個都好豪邁嗰喎!
咁咪運用你世外高人嘅本領,慢慢咁引導出佢嘅豪邁本性囉!

引用:
原帖由 edcry 於 2008-8-28 13:08 發表

咁咪運用你世外高人嘅本領,慢慢咁引導出佢嘅豪邁本性囉!
使乜我引導佢ㄚ,:smile_04:
等佢睇完妳D佳作就會情不自禁咁豪邁起尼o架啦!

回覆 427# 的帖子

Are you angry with me:smile_41:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-28 01:38 PM 發表

使乜我引導佢ㄚ,:smile_04:
等佢睇完妳D佳作就會情不自禁咁豪邁起尼o架啦!
我想請教下你!:smile_22:
我係咪可以重新編輯過“河仔”個古仔,就可以再post上去呢?
我問啲版主,佢哋又唔教我,又話PM唔到俾我!
嗰個乜鬼嘢PM都唔知點搞嘅?

引用:
原帖由 edcry 於 2008-8-28 13:55 發表

我想請教下你!:smile_22:
我係咪可以重新編輯過“河仔”個古仔,就可以再post上去呢?
我問啲版主,佢哋又唔教我,又話PM唔到俾我!
嗰個乜鬼嘢PM都唔知點搞嘅?
係頂啦!:smile_15:
最好加個二或者2又或者two再者你加乜都好係尾就最好喇.
我見人地嗰Dpost可以去到5,6,7,都得.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆