上一頁下一頁
發新話題

[米高@希佬@吹水@加相]1月26日星期六晚CP常平倒數仁K晚會@(#3附上美女/幼齒/人妻圖片)

收藏  |  訂閱
778  15.0k

引用:
原帖由 Lycan 於 2008-1-23 12:39 AM 發表
"路過當報名"................. 呢招真係萬仔玩先........................ :smile_30:
[fly]...你呢? 預左你喇 :smile_38: ...[/fly]

我係有..

但係我好驚同未見過既人join 埋一齊玩..

(謎之聲 : 我好耐都無去過唱kk .. 點算好)

引用:
原帖由 CrossJ 於 2008-1-23 12:42 AM 發表
我係有..

[fly]...玩過你就知我地幾Nice:smile_30: :smile_38: ...[/fly]
[fly]...唔緊要 或者再等下次迷之聲啦:smile_40: :smile_38: ...[/fly]

依家講電話...唔方便.....係依度講好d......
打比你都當firm.....:smile_30: ............sale佬都無咁做啦.......:smile_40:
引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-1-23 12:40 AM 發表

...打過電話比我當CONFIRM 哈哈:smile_38: ...
...講笑 有咩電話講啦而家都可以~~:smile_30:  ...

引用:
原帖由 matsuo4u 於 2008-1-23 12:45 AM 發表
依家講電話...唔方便.....係依度講好d......
打比你都當firm.....:smile_30: ............sale佬都無咁做啦.......:smile_40:
[fly]...衰佬 唔好講我做咩啦:smile_38: ...[/fly]

回覆 #419 Lycan 的帖子

lycan兄....抄錯牌點呀.....發展到咩地步呀:smile_41:

引用:
原帖由 matsuo4u 於 2008-1-23 12:48 AM 發表
lycan兄....抄錯牌點呀.....發展到咩地步呀:smile_41:
[fly]...你仲唔推番佢個POST上黎:smile_38: ...[/fly]

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-1-23 00:46 發表

...衰佬 唔好講我做咩啦:smile_38: ...
你做咩架:smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-1-23 12:48 AM 發表

你做咩架:smile_30:
[fly]...賣屎 明不?:smile_38: ...[/fly]

引用:
原帖由 CrossJ 於 2008-1-23 12:42 AM 發表
我係有..

驚咩...玩玩下就熟架喇.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆