上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.9k

好,夠鐘閃人,bye...!!

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-10 10:32 PM 發表

小你,你又話佢知你上來玩,
點知你又....唉.....
唔出得來就唔好夾硬來嘛,
咪一陣又多位兄弟"壯烈犧牲"
咁就真係......:smile_27: :smile_27:
我送到佢返屋企.過左關無可能唔去玩格.
係咪先.加上去羅湖仲近過返屋企
有近唔去要揀個遠.

wah...it's great ar.....so wanna join next time@

由於本人身體健康欠佳以及銀包缺水, 聖誕節前可能暫停開團. :smile_42:
除非有足夠兄弟, 紅嫂可代辦 :smile_38:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-12-10 11:30 PM 發表
由於本人身體健康欠佳以及銀包缺水, 聖誕節前可能暫停開團. :smile_42:
都叫你夜晚唔好攪咁多~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-12-10 11:35 PM 發表

都叫你夜晚唔好攪咁多~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:
過2日去做身體檢查 :smile_40:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-6 09:31 PM 發表

呢個星期卒之都可以溝女啦....哈哈哈.....
:smile_30: :smile_30: :smile_30:
吾多覺wo
:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-12-10 11:30 PM 發表
除非有足夠兄弟, 紅嫂可代辦 :smile_38:
甘大鑊
:smile_14: :smile_14:

紅勇..小心身體啊..祝你早日康復! :smile_38:

I WANT TO JOIN!!!! BUT I CANT PM YOU...WHAT CAN I DO????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆