上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-29 15:08 發表

只係怕呢對組合前日食飽左,以馬論馬加埋形勢入3甲係好正路...:041:
可唔可以做Q膽呀??:096: :096: :096:
aa兄! 你講一句, 我信哂你呀!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-29 03:21 PM 發表

可唔可以做Q膽呀??:096: :096: :096:
aa兄! 你講一句, 我信哂你呀!
哇~~~比咁大壓力我呀...:022: ..我試下用另外一個答案答你啦,我對呢隻馬既信心係呢場馬最高既,而信心度有80%(入3甲計)..做唔做膽自己諗..:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-29 15:26 發表

哇~~~比咁大壓力我呀...:022: ..我試下用另外一個答案答你啦,我對呢隻馬既信心係呢場馬最高既,而信心度有80%(入3甲計)..做唔做膽自己諗..:041:
問一下你, 睇你幾有信心嗎?
因為我左睇右睇可能都係要揀4. 多樂寶 :025:
冇得揀!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-29 03:35 PM 發表

冇得揀!
明白...:041:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-29 03:35 PM 發表

冇得揀!
呢隻馬近兩次贏馬,都係抖足兩個月去跑,今次怕唔怕跑密左呢?不過方嘉柏谷草1800,贏馬數據都幾驚人!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-29 07:10 PM 發表

呢隻馬近兩次贏馬,都係抖足兩個月去跑,今次怕唔怕跑密左呢?不過方嘉柏谷草1800,贏馬數據都幾驚人!
你講得岩,我亦都計埋佢轉馬房後抖左個幾月先出賽,計埋呢場都只係轉馬房後第2場,而且呢隻馬有到好,佢狀態黎左可以維持一段時間,呢隻馬亦都算係幾準繩,有狀態時唔會表現突然走樣,所以我唔會改變,除非真係臨場勁唔對辦咁就另計,所有現在唔提供呢隻我就唔g貼咩好囉,當然,我亦都有先入為主既主觀願望存在,但我會共同進退...:122:

5月30日 賽前老點你
今次賽事會改變出心水方法,提供範圍先,臨場再睇再決定,而且未必有時間打咁多字,有時亦都唔講得咁多,
第1場  2,3,4
第2場  1,3,11
第3場  2,3,6,10
第4場  5,2,3,4,8
第5場  1,5,
第7場  3,12

回覆 #427 aanunes 的帖子

師兄出料 , 先睹為快:131:  , 抄考吓先:096:
但係遲左報名 , 冇得玩隻揪隻杯賽 , 真可惜:032:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-5-30 12:39 AM 發表
師兄出料 , 先睹為快:131:  , 抄考吓先:096:
但係遲左報名 , 冇得玩隻揪隻杯賽 , 真可惜:032:
唔怕架,照報左先啦,睇下版主安唔安排到啦..:041:

5月30日 賽前老點你
見有時間出小小分析比大家

第1場  2,3,4,6,10
頭場 2大熱門伯峻寶,上次我都有買,睇番走勢上次在直路係比隻開心假日封左去路,所以要抽出再外疊追.番黎後上追近小小,而果日賽事有5隻馬今次又同場,就係1新石磨藍,2伯峻寶,3歡笑星,4開心假日,7超級財星,其中7超級財星應該可以唔駛理,但其餘4隻就足以影響今次賽果 .上次第575場次,如果細心d睇,就會發現出閘時,最快既係3歡笑星,4開心假日,其次先到1新石磨藍,2伯峻寶,而上次伯峻寶冇位上原因除左開心假日封位外,仲有隻新石磨藍貼住欄走頂左伯峻寶一陣,但今次形勢檔位加埋騎師都有小小變動.我唔詳細解釋啦,而我呢場覺得3歡笑星今場可以提升名次,伯峻寶我怕佢又好似上一場冇位上得個p而且呢場仲有2隻冷腳我睇唔通,係6擺明車馬,10輕而易舉,我唔敢話呢2隻馬嬴得,但呢2隻馬可以影響呢場賽事賽果..反而1新石磨藍我睇隻馬今季都跑到夠皮,呢場可能4名都冇,所以第1場提供範圍係 2,3,4,6,10

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆