上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

久仰大名~

幾時可以睇到你既tips等我地參詳下呀
我都係上年先開始買波
我係一個唔鍾意睇波,而淨係買波既人
我之前淨係識得睇馬會賠率做人
最近幾日先開始上黎e度睇下,就聽到西哥有驚人既經驗
我永遠都係買$10,好想快d睇下西哥有咩tips可以幫到我殺馬會呀......

引用:
原帖由 stap133 於 2006-9-20 10:13 PM 發表
西野兄,今晚还有一场意乙是否推介啊?
是,大約開波前2小時到,小弟就會推介,等巴打有個參考!:005:

引用:
原帖由 nd4ever 於 2006-9-20 10:24 PM 發表
意乙馬會好似無得開呀>"<
係呀,馬會冇做!:005:

馬會無意乙~~~失望呢~~

引用:
原帖由 ghostheroreda 於 2006-9-20 10:25 PM 發表
一陣子冇上o黎 ~~原來西兄你開始上力喎~~ 真係走晒寶!!!
睇怕真係要密d 留意西兄o既 ~~心水帖~~先得la ~
支持你繼續為各路巴打搵jack so ~~~ 支持 !!
不用怕走寶,機會還有多的是,在這都多謝巴打支持!:005:

小弟11點半前無得上啊 慘慘

引用:
原帖由 遊戲男 於 2006-9-20 10:26 PM 發表

你係咪有兩個msn架,剛才果個係msnball........,之前果個係ball........
只有一個,剛剛小弟想說是msn,之後再打個e-maill出來,連在一起,小弟已經改了!:005:
[email protected]

引用:
原帖由 nd4ever 於 2006-9-20 10:32 PM 發表
今晚會唔會俾法國league盃tips??
不會,因為小弟沒跟這條線,不好意思!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-20 10:43 PM 發表

只有一個,剛剛小弟想說是msn,之後再打個e-maill出來,連在一起,小弟已經改了!:005:
[email protected]
added :014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆