上一頁下一頁
發新話題

★絕世大淫賤:馬鷹狗再戰蔗長挺(Page 40/#594)★

收藏  |  訂閱
704  236.6k

好耐都唔覺 c hing 出 post 了.... 幾時再會有 深圳 sn 更新 2008 版 :smile_13:

芙蓉sn

昨日下午去到,裝修都ok.di 女幾得下,不過無得開大,起機$268.貴就貴佐di.,不過好過去di什麼$138可以推油個di pk場.起碼park 1按得都ok.唔似di 什麼$118,$138 di 場,一開波就起機.唔開大就西晒口面:smile_22: :smile_38:

芙蓉sn

引用:
原帖由 大豬 於 2007-10-24 03:17 PM 發表

昨日下午去到,裝修都ok.di 女幾得下,不過無得開大,起機$268.貴就貴佐di.,不過好過去di什麼$138可以推油個di pk場.起碼park 1按得都ok.唔似di 什麼$118,$138 di 場,一開波就起機.唔開大就西晒口面:smile_22: :smile_38:
呢間【芙@】嘅機價(同【@鵬】一樣都係收:¥268)雖然貴過晒其他場,但係質素、服務都算唔錯!

回覆 #1 DIUnaME 的帖子

好節目,要繼續:smile_30:

thanks for u

回覆 #15 richcfl 的帖子

good............................

◤絕世大淫賤★Chapter 21:久休復出闖鵬城;金灘弄乳樂不停◢

幾個月冇出Report,各位唔好以為我隱退絕筆,其實最主要嘅原因係............冇錢!惟有暫時做下紮「炮」工人!

今個月鬆動啲,週末夜晚寂寞難耐,悶悶哋又返上深圳,搵埋個Friend去咗向西村【華神】食飯,飯後再去附近嘅【North Sea Golden Beach】鬆鬆啦!

其實我以前都嚟過呢個場,只係自己偷懶冇寫Report。一上到去即刻換衫沖涼,淋下啲熱水當堂醒神,出去休息室坐咗一陣就入房。原本我係搵上次個件(Number係:XXIX)敘舊,但佢又咁啱上鐘唔得閒,起碼仲要等多半粒鐘,冇幾耐經理帶咗我去上面個層。

呢度啲房都算乾淨、企理,仲有得睇下電視,隔咗一陣囡囡敲門入嚟,Number係:CXXXIX。睇下個樣都有啲姣姣哋,身材都係半肥瘦咁樣。

開始「正」骨按背個陣,佢坐咗晌後面,上半身向前係咁挨埋嚟,胸前一對淫奶有好幾下都揩到我嘅背脊,似係有意又似係唔覺意,咁我又冇蝕底。算啦!

撇開呢啲嘢唔講,佢嘅手勢只屬一般,但係同上次我Mark個件囡囡比較,今次都算幾好,而每一下嘅力度亦算係適中,手筋、腳筋、大髀筋都畀佢按到鬆晒,剩低「細細佬」個條淫筋等緊佢嚟出手。

跟住佢竟然叫我唔好怕羞,可以摸佢。吓?!有冇搞錯!我個樣似「電車男」咁款咩?我心諗:妳不如擔心下陣間會唔會畀我摸到High High哋,要跪晌度嚟求我餵妳食「大肉腸」食到飽啦!

摸下佢個對淫奶,渾圓得嚟又幾嫩滑、嫩滑嚟又幾彈手,再摸多幾下仲扯起Lin旗咁尖尖哋凸晒出嚟,而且仲暖笠笠咁樣。

我忍唔住要親口品嚐呢兩個「Big Mac」啦!啊............入口新鮮、鬆軟,肉質嫩滑而有彈性,非常適合我嘅口味。

聽到佢細細聲咁長嗟短嘆,同時又Feel到佢上半身開始打冷震,正當我想用手摸下佢隻淫鮑,佢即刻用手遮住下面,阻擋我前進嘅去路。再睇真啲............原來佢隻手晌度自摸「單吊西」咁搞下搞下,仲好Enjoy咁嘅衰樣。

睇到佢個副自得其樂嘅淫樣,搞到我體溫急升超過37℃,好似置身於炎炎夏日、坐晌火辣辣嘅撒哈拉沙漠、著住厚厚嘅羽絨褸、食緊熱騰騰嘅麻辣火鍋............好啦!既然佢咁肚餓,本著「囡囡為我;我為囡囡」嘅精神,我決定將請佢食番個營養餐:鹹濕大肉腸 + 滑潺潺豆漿!

等佢拎埋啲架撐返入嚟,即刻Take Action!

首先用口含住啲暖水,來來回回咁舔背脊、Pat Pat,然後轉身又係咁玩,再一嘢噬落去下面,含住「細細佬」嚟「冰火」刺激一下。佢嘅口技算係中規中矩,含、吹、舔、啜、吮樣樣交齊,只係略嫌太過急促好似好趕時間咁樣,總係有啲到喉唔到肺嘅感覺。

跟住披上「戰衣」怱怱去馬,過程相當簡單,先嚟我最鍾意嘅「狗仔式」向前挺進,大大力咁鋤番佢十幾廿下,真係下下都攞佢命。殊不知聽唔到佢嘅「雞啼報曉」,於是反轉坐低,將佢秤起嚟係咁打樁,又係下下都攞佢命。頂!我係咁向上~頂~頂~頂,盡晒力頂到入去深處都仲未聽到佢嘅「奪命狂呼」,最後我用番傳統嘅「男上女下」嚟搞掂佢。

到我用「金剛飛天鑽」出招,將佢嘅雙腳掰開變成「V形電磁俠」,對準淫窿一嘢直插到底。完成「六神合體」之後,我就化身成為「百獸王」,用堅挺嘅「巨靈神」深入佢嘅「超時空要塞」,再以「勇者王」嘅姿態作出猛烈進攻,逐漸喚醒「傳說巨神」仿如「金毛獅王」一樣發出急喘而充滿野性嘅咆哮。佢實在抵擋唔到我「絕對無敵」嘅抽插,經過一場「熱血最強」嘅持久戰,終於到咗「元氣爆發」嘅階段............Oh!剎那一陣嘅高潮令我有「飛躍顛峰」嘅快感,大量「黃金戰士」源源不絕洶湧射出!

雙鐘Full Set埋單:¥460都算抵玩,但係咁耐冇出嚟玩,事後總係有啲唔夠喉............

Thank you for sharing c hing!!

引用:
原帖由 adk237 於 2007-6-30 20:40 發表

good report...繼續努力的:smile_47:
引用:
原帖由 anthonyyuen 於 2007-7-12 22:27 發表

勁~!
留低唔少腳毛:smile_30:
引用:
原帖由 簡東拿 於 2007-8-2 15:36 發表

好帖再推一下:smile_38: DIU兄快D出新POST俾眾兄弟參考。
引用:
原帖由 鬼太郎cw_mm 於 2007-8-4 11:15 發表

未睇唔知有幾好 ..睇佐先知:smile_41: 細佬硬佐tim:smile_40: 好引人入性呀c兄:smile_42:
引用:
原帖由 djjoe903 於 2007-8-4 23:51 發表

Thank you very much, 真的不錯, 多謝分享!
引用:
原帖由 蕉器勃勃 於 2007-8-9 11:15 發表

師兄嘅報告無論任何時候都會令我嘅下身有持續不斷嘅亢奮!
引用:
原帖由 福_勝_隆 於 2007-8-12 12:25 發表

Well Done!Good Report!

未必会系夜游版里面最好嘅报告,
但绝对系一份有心又有力嘅报告!
引用:
原帖由 perrykwan1126 於 2007-8-12 14:16 發表

真正上了寶貴一課:smile_38: :smile_38:
引用:
原帖由 jeffwang1962 於 2007-8-15 12:33 發表

寫的真仔細呀!支持先!
引用:
原帖由 大舊飯888 於 2007-8-15 20:57 發表

謝謝謝!I like to follow you
引用:
原帖由 dragonor 於 2007-9-25 18:41 發表

我又支持 師兄 一下先:smile_30:
引用:
原帖由 (大麻成) 於 2007-10-12 08:35 發表

寫得好精彩又過癮!
引用:
原帖由 pihandover 於 2007-10-19 14:49 發表

ching真係好好心機, 值得一讚
引用:
原帖由 st_aurora 於 2007-10-24 15:10 發表

好耐都唔覺 c hing 出 post 了.... 幾時再會有 深圳 sn 更新 2008 版 :smile_13:
引用:
原帖由 阿一一 於 2007-10-31 13:08 發表

好節目,要繼續:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆