上一頁下一頁
發新話題

kitty聊性BAR!#1#187#315#329#360#442#547#592#655#680下半晚二穴齊插中出

收藏  |  訂閱
749  79.5k

🤤🤤福利圖

Kitty到時如果男友又問你
你會唔會想試

我miss左添:smile_o16:

黑白呢張係福利圖?kitty妹咁姿勢,有冇擘大個口仔先……?

呢套係jumpsuit定bra+jeans? 有冇全身相,好型好sexy

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-11-21 08:23 AM 發表 查看引用來源
黑白呢張係福利圖?kitty妹咁姿勢,有冇擘大個口仔先……?
你對我呢張相係咪有咩吾滿意??有咩意見先??吾算係福利圖咩?
個口仔流曬水添呀😆😆😆應該係口水呱。。哈哈

引用:
原帖由 GrandCarousel 於 2018-11-21 09:54 AM 發表 查看引用來源
呢套係jumpsuit定bra+jeans? 有冇全身相,好型好sexy
吓。。就甘內衣褲來乍咼。。。睇吾到下半身??胸挺得高得滯??🤪🤪🤪

張福行圖好正呀,角度好淫,角度剛好比你含入口....

引用:
原帖由 akitty 於 2018-11-21 10:24 發表 查看引用來源

你對我呢張相係咪有咩吾滿意??有咩意見先??吾算係福利圖咩?
點解唔滿意?我以為錯過左,你2座山峰好高好廷,呢個甫士好引人……
咁如果唔滿意,你會再擺個咩甫士呢?

引用:
原帖由 akitty 於 2018-11-21 10:24 發表 查看引用來源

你咁樣流口水,等我搵支野塞住個你個口仔,唔好比佢流口水先,我仲要有野揸手先企得穩啊

引用:
原帖由 akitty 於 2018-11-21 10:27 AM 發表 查看引用來源

吓。。就甘內衣褲來乍咼。。。睇吾到下半身??胸挺得高得滯??🤪🤪🤪
內衣褲?條腿好白,白到好似白色貼身褲咁,而且個top有push既效果,所以以為係jumpsuit之類。
呢個pose真係想放D野入妳個咀仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆