上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.22

收藏  |  訂閱
1.6k  206.1k

引用:
原帖由 event 於 2018-9-13 10:59 PM 發表 查看引用來源

14:00-15:00
據我所知 呢個時間最後生個D未返喎 呢間舖最後生有兩個 一個金髮小女孩 目測未到三十 另一個化到個妝好白 大红色口红 都係C8 兩個唔同做法 唔知師兄講邊個

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2018-9-13 11:11 PM 發表 查看引用來源

據我所知 呢個時間最後生個D未返喎 呢間舖最後生有兩個 一個金髮小女孩 目測未到三十 另一個化到個妝好白 大红色口红 都係C8 兩個唔同做法 唔知師兄講邊個 ...
我見到果個應該算後生,最多三十頭,算高(應該有165),好似有染髮,著白色摟屌裙
另外有個阿姐老啲,我冇興趣

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2018-9-8 12:57 PM 發表 查看引用來源

四妹店有一個長髮 有時紮馬尾 高瘦身型 波細  C9
四妹返咗未?

引用:
原帖由 event 於 2018-9-13 07:56 PM 發表 查看引用來源
咁啱我今日經過哩間都有個後生女
但我趕時間冇入去,有冇師兄講吓哩間服務如何
有師兄說伏 沒有入:smile_44:

引用:
原帖由 007star 於 2018-9-14 02:06 PM 發表 查看引用來源

伏唔伏我唔敢講 但此店入夜後多咗人在門口望下望下 上次亦有師兄講店內好多人

引用:
原帖由 007star 於 2018-9-14 02:06 PM 發表 查看引用來源

優閒X!有件c8,樣唔差,幾大波既,之前做過佢,基本上摩兩摩骨就想同你快速起機,前後15至廿分鐘左右,對我嚟講算伏,唔知係咪你見果件!

我曾見有師兄黑面出來 唔敢入

引用:
原帖由 newbc 於 2018-9-14 05:29 PM 發表 查看引用來源

優閒X!有件c8,樣唔差,幾大波既,之前做過佢,基本上摩兩摩骨就想同你快速起機,前後15至廿分鐘左右,對我嚟講算伏,唔知係咪你見果件!
我知師兄你講邊過 此人係大jer明師兄講果個 曾係昌街(好咸)做過 我都中過伏 

引用:
原帖由 chargeurs 於 2018-9-14 06:59 PM 發表 查看引用來源
有D咁嘅事🤥

引用:
原帖由 chargeurs 於 2018-9-14 06:59 PM 發表 查看引用來源
雖然此女係伏,不過身型唔差架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆