上一頁下一頁
發新話題

有性無愛之女仔篇(千祈唔好沉我!)

收藏  |  訂閱
432  14.0k

引用:
原帖由 桃色冒險 於 2018-5-27 01:19 AM 發表 查看引用來源

客氣
人生路上,最主要自己揸返正堂軚,
自己要清楚自己的諗法,同埋應該點做。
唔好俾其他人干擾,Be rational!!!
好玄喎
不過做人都係隨遇而安好

引用:
原帖由 桃色冒險 於 2018-5-27 01:13 AM 發表 查看引用來源
正話揸車返屋企果陣,突然醒左!
Porsche平易近人相處舒服,反而二手日本車氣燄囂張。
那怕我唔食波子,都食唔落呢部二手日本車。
邊架二手日本車激嬲你呀:smile_41::smile_41:

閉起雙眼你最掛念誰 
眼睛張開身邊竟是誰

引用:
原帖由 cpfynot 於 2018-5-27 01:38 AM 發表 查看引用來源

好玄喎
不過做人都係隨遇而安好
正諗住放手之際,感激啱啱有位師兄馬拉松式的PM,令我諗返起佢對我的好。

引用:
原帖由 桃色冒險 於 2018-5-27 02:01 AM 發表 查看引用來源

正諗住放手之際,感激啱啱有位師兄馬拉松式的PM,令我諗返起佢對我的好。
心向住我嘅都唔少,然而我心向住的只有一個,我好專一!
既然當初揀左呢個男人,一定有我的原因及理由。勿忘初心.....

引用:
原帖由 桃色冒險 於 2018-5-27 02:11 AM 發表 查看引用來源

既然當初揀左呢個男人,一定有我的原因及理由。勿忘初心.....
欣賞你:smile_o12:

好像好爽咁!

呢到有無爸爸??

今朝喺Facebook睇到一篇文,同大家開心share下:

當一個女孩兒在成長過程中,和父親的關係疏遠、冷淡,很少得到父親的肯定時,她們的內心就會對父親的愛一直處於饑餓狀態,並且會「迫切」想要填補這個空缺。

就像心理學家老師說的:

女性對父親的愛的渴望,就像饑餓的人走進超市容易選擇垃圾食品。缺失父親關愛的女性在選擇伴侶的時候更容易出錯,輕易就會被一些膚淺的關係迷惑。

並且當一段關係已經變得對她們有害時,她們也很難離開。

http://www.healthyssky.xyz/d_MjQrQkJaK0pXeGtUUXhaU3B5Y3dxUT09

引用:
原帖由 桃色冒險 於 2018-5-27 02:11 AM 發表 查看引用來源

專一係一件好事

引用:
原帖由 siunolui 於 2018-5-27 11:28 AM 發表 查看引用來源

專一係一件好事
天蠍係可以好專一,將對方擺左喺心,就一生只有一人,容納唔到其他人。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆