上一頁下一頁
發新話題

一個淫底女仔的自白

收藏  |  訂閱
539  47.2k

引用:
原帖由 harris_show 於 2018-3-30 09:05 AM 發表 查看引用來源

咁佢應該都冧左你好耐喇
同埋屌到一個自己鐘意既人個個感覺好正
係架,佢真係好肉緊咁屌我,啜我條脷果個都係佢,佢下下大大力屌落黎,每屌一下都問我「做唔做?做唔做?」果陣我都比佢屌到意亂情迷咁失晒魂,冇諗過平時對我咁溫柔咁體貼既佢響床上會咁狂野,佢好大力咁捉住我手臂,好肉緊咁屌,佢一路問我,我答唔出,佢就更加大大,當我想開口,佢就好大力咁嘴埋黎,可能佢唔想咁樣逼我,但佢真係好肉緊咁啜我條脷,啜到脷筋都扯斷咁!一嘴埋黎,佢下身就失左控咁抽插!
我feel 到佢真係好冧我,我都唔想呃佢,為左性滿足而同佢一齊,所以踏上左搵SP之路,只為性愛,不留情愛⋯

引用:
原帖由 harris_show 於 2018-3-30 09:07 AM 發表 查看引用來源

有時都會嫁屌得舒服真係會瘋狂咁撞
都好正
係!真係好中意比人大大力咁屌我

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-30 09:16 AM 發表 查看引用來源

係架,佢真係好肉緊咁屌我,啜我條脷果個都係佢,佢下下大大力屌落黎,每屌一下都問我「做唔做?做唔做?」果陣我都比佢屌到意亂情迷咁失晒魂,冇諗過平時對我咁溫柔咁體貼既佢響床上會咁狂野,佢好大力咁捉住我 ...
雖然對佢可能hurt左啲
但咁做係好咯
到頭來原來為左扑野先一齊就無意思

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-30 09:19 AM 發表 查看引用來源

係!真係好中意比人大大力咁屌我
喂啊
你咁講我又扯扯地喇😂
咁一定要大力咁撞你patpat先得
咁先屌得深入

引用:
原帖由 harris_show 於 2018-3-30 09:08 AM 發表 查看引用來源

一般就咁撩人搞野都唔係幾好
咁突然又唔係特別靚仔特別大碌🤣🤣
但好多時女人搵SP唔係因為靚仔架,係因為個男人細心咁令佢覺得享受,咁唔一定個個都係象拔肨咁大架

引用:
原帖由 harris_show 於 2018-3-30 09:10 AM 發表 查看引用來源

咁應該會一到屌一到漏到落大比wo d水
但係你中唔中意呢隻feel?
會痕囉

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-30 09:21 AM 發表 查看引用來源

但好多時女人搵SP唔係因為靚仔架,係因為個男人細心咁令佢覺得享受,咁唔一定個個都係象拔肨咁大架
都要慢慢傾先知道有無發展空間

引用:
原帖由 harris_show 於 2018-3-30 09:20 AM 發表 查看引用來源

雖然對佢可能hurt左啲
但咁做係好咯
到頭來原來為左扑野先一齊就無意思
其實佢所有野都好好,只係我唔愛佢囉!

引用:
原帖由 harris_show 於 2018-3-30 09:21 AM 發表 查看引用來源

喂啊
你咁講我又扯扯地喇😂
咁一定要大力咁撞你patpat先得
咁先屌得深入
嘩,咁易扯架咩?

我都要mat開個pat pat坐過去迎接你下盤,撞擊聲,啪啪聲

引用:
原帖由 harris_show 於 2018-3-30 09:23 AM 發表 查看引用來源

都要慢慢傾先知道有無發展空間
發展空間係SP定男女朋友?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆