上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  349.2k

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-4-27 11:39 AM 發表 查看引用來源

你想點幫手?
識玩梗係用條利用個咀全面舔啜小穴。。。

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-4-27 10:31 AM 發表 查看引用來源

全部都係老公嘅玩法,你好曳!但我唔會講屌我屌我......我只會講我要....我要.....大力啲呵.....同埋我發現老公呢排最鍾意我著住緊身衫飛釘來屌我,到我騎上佢到,佢就會喺隔住衫搣提子,又將件衫拉高或扯低,玩 ...
我正經不曳曳,靚太唔蘇我。。玩意隨時變。。。靚太在上飛丁丁,老兄試用掌心搓丁丁,靚太更highhigh. 
JJ 只入小小,靚太想要的情度倍增,心底非常痕養。。。

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-4-27 10:31 AM 發表 查看引用來源

全部都係老公嘅玩法,你好曳!但我唔會講屌我屌我......我只會講我要....我要.....大力啲呵.....同埋我發現老公呢排最鍾意我著住緊身衫飛釘來屌我,到我騎上佢到,佢就會喺隔住衫搣提子,又將件衫拉高或扯低,玩 ...
搣提子。。。有咩感覺。。。

靚太的大長提好好搣好好啜。。。用脷尖磨乳尖。。。。靚太成身軟了,拿住 J J chokchok .靓太話。。好粗好硬。。
想要想含含。。

好羨慕D人可以玩到咁激情咁滿足,我單身狗一條只可以打丁……

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-4-27 12:45 PM 發表 查看引用來源
靚太的大長提好好搣好好啜。。。用脷尖磨乳尖。。。。靚太成身軟了,拿住 J J chokchok .靓太話。。好粗好硬。。
想要想含含。。
比你搞到我好掛住靚仔㖭

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-4-27 02:04 PM 發表 查看引用來源

比你搞到我好掛住靚仔㖭
快約

人妻寫得太正啦,繪型繪色,期待下文!

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-4-27 02:04 PM 發表 查看引用來源

比你搞到我好掛住靚仔㖭
靚太只掛著靚仔啜你大長提。。。没有掛念我引你。。。傷心傷心呀。。。

靚太手握大長六寸半硬 jj .放入囗直到深喉,指甲從會陰位打圈,微微移動去蛋蛋的青粗筋上,甲指頂尖上下下上游走, jj 再度充血,jj 撑開靚太咀仔,含到jj 向後退,有小小抽搐想射的現像,靓太將 jj 放在乳溝中間夾實他,靓太伸出俐尖鑽係 jj 尿道囗和2片囗唇磨磨大龜頭。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆