上一頁下一頁
發新話題

女上深蹲教學 #1435 #1440 (小心使用,極速坐爆!)

收藏  |  訂閱
1.5k  46.3k

係間獨立麻雀房同個前度係婚宴見到兩個人個刻突然著晒火簽完名揾火搞野,錦啱見到有間麻雀房兩條友就鼠在入去,他企係我後面我地各自各徐低D阻擋,我拉低條底褲佢就解開皮带再徐褲就錦企係鬥後做

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-7 04:18 PM 發表 查看引用來源

咁試埋新娘囉,咩都試下,人一世物一世嘛
哇哈.....唔驚俾新郎哥追打?

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 04:13 PM 發表 查看引用來源

經常咁做,但我慣左同另一半做愛,係唔除衫嘅,著住衫做
女仔著oversize既t shirt做, 好正

引用:
原帖由 siulong31255 於 2018-1-7 04:18 PM 發表 查看引用來源

而家酒店係有高清鏡頭,人地一睇就知你發生咩事,咁就麻煩
錄影外洩就仲......

引用:
原帖由 siulong31255 於 2018-1-7 04:18 PM 發表 查看引用來源

而家酒店係有高清鏡頭,人地一睇就知你發生咩事,咁就麻煩
又要驚又要搞,咁不如唔好玩,係咪先
咁返屋企係張被入面咪算囉

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-7 04:19 PM 發表 查看引用來源

玩到咁大就唔得, 新娘係ex, 都會出席替佢幸福
新娘如果肯既,你會唔會丫

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 04:19 PM 發表 查看引用來源

咁樣視覺?難怪?
唔明.....
著住衫扑野。。即係著住高跟鞋同絲襪咁,男人聽到女人著住高跟鞋比人後推時對鞋發出既各各聲都會興奮

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-7 04:19 PM 發表 查看引用來源

玩到咁大就唔得, 新娘係ex, 都會出席替佢幸福
Ex又唔同講法.....ex係愛黎食嘅,哈!

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-1-7 04:20 PM 發表 查看引用來源
係間獨立麻雀房同個前度係婚宴見到兩個人個刻突然著晒火簽完名揾火搞野,錦啱見到有間麻雀房兩條友就鼠在入去,他企係我後面我地各自各徐低D阻擋,我拉低條底褲佢就解開皮带再徐褲就錦企係鬥後做
好玩喎, 我試過人地生日party, 佢地出晒去跳舞, 我地就在房內頂住度門大戰, 速戰速決

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 04:20 PM 發表 查看引用來源

哇哈.....唔驚俾新郎哥追打?
偷既感覺,哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆