上一頁下一頁
發新話題

[師姐入]你地會唔會PM師兄開戰(p.33,P.34圖)

收藏  |  訂閱
781  27.4k

唔會再約:smile_o07:

引用:
原帖由 misstina 於 2014-10-22 11:35 AM 發表 查看引用來源
唔會再約:smile_o07:
why:smile_o14:

引用:
原帖由 mujicolor 於 2014-10-22 11:32 AM 發表 查看引用來源
唔明pm好似好機械化,每個pm都似似地
一定有寫can chat?/nice to meet you/hihi
再寫自己個wechat
係唔係要打到求識信咁...:smile_30:

回覆 412# 的帖子

出黎前多數都了解過架啦, 我覺得OK架喎, D師姐多數都OK, 仲好玩得,

奴只配用性具調教下面,虐打下面

quote]原帖由 mujicolor 於 2014-10-22 11:27 AM 發表 查看引用來源

正確,會鍚女人下面嘅唔會係主人
:smile_o12: [/quote]

都係

明明重係玩緊前面,突然大力拍pat一下,當見奴有反應又馬上震陰核,令奴又痛又爽甘
引用:
原帖由 mujicolor 於 2014-10-22 11:29 AM 發表 查看引用來源

好刺激:smile_o05:

引用:
原帖由 申手上路 於 2014-10-22 11:36 AM 發表 查看引用來源

係唔係要打到求識信咁...:smile_30:
有d仲專業過cv
幾高幾重幾多歲住邊興趣技能都寫

引用:
原帖由 SmartJay 於 2014-10-22 11:42 AM 發表 查看引用來源
出黎前多數都了解過架啦, 我覺得OK架喎, D師姐多數都OK, 仲好玩得,
好似report食緊女女,約見緊女女,第日約咗女女,之前同女女扑咗7次,女女著咗乜衫
同女女去邊間酒店都講,點解唔去引人個面包膠嘅:smile_41:

引用:
原帖由 mujicolor 於 2014-10-22 11:32 AM 發表 查看引用來源
唔明pm好似好機械化,每個pm都似似地
一定有寫can chat?/nice to meet you/hihi
再寫自己個wechat
我見有d 就咁彈個wechat ac 就算 勁無誠意
最少幾碎身高叫咩名等既野都寫下啊
話chat 就chat 見到即del

引用:
原帖由 Momokok 於 2014-10-22 12:40 PM 發表 查看引用來源

我見有d 就咁彈個wechat ac 就算 勁無誠意
最少幾碎身高叫咩名等既野都寫下啊
話chat 就chat 見到即del

一野彈個WECHAT,
一句CAN CHAT?
一係仲勁過CV,幾多條女,玩開雜交都爆埋
佢地性史冇興趣知,知大家尺度,外表,岩傾與否咪得囉
對方有正印,多女女四圍撩女是常見識吧:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆