上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻偷情記

收藏  |  訂閱
877  139.1k

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-2-13 09:47 AM 發表 查看引用來源

所以成日諗住食唔到偷唔到果啲.........XD

就係咁犯賤囉鍾意搔搔癢癢又抓唔到個感覺...:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Applemul 於 2014-2-13 05:20 PM 發表 查看引用來源

點解會分開?

感情淡左...少見左...之類囉,婚姻都無承諾一生一世,何況SL呢...:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 巡此王 於 2014-2-13 06:51 PM 發表 查看引用來源
6年的日子真是好深刻
係,我曾經問佢,會唔會將佢SL套左入我度,佢個標準答案當然係"無"

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-2-13 10:49 PM 發表 查看引用來源

係,我曾經問佢,會唔會將佢SL套左入我度,佢個標準答案當然係"無"
有沒想一男一女點解會偷情

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-2-13 10:50 PM 發表 查看引用來源
有沒想一男一女點解會偷情
咁我呢D...邊夠JENNY姐你精彩呀,幾男幾女咁偷

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-2-13 10:47 PM 發表 查看引用來源

感情淡左...少見左...之類囉,婚姻都無承諾一生一世,何況SL呢...:smile_13: :smile_13:
唉,有時都會好怕自己同人夫淡了會點?之後咪好唔習慣無左個人關心下,陪伴下

引用:
原帖由 Applemul 於 2014-2-14 04:04 PM 發表 查看引用來源

唉,有時都會好怕自己同人夫淡了會點?之後咪好唔習慣無左個人關心下,陪伴下

又到星期五:smile_42:

引用:
原帖由 Applemul 於 2014-2-14 04:04 PM 發表 查看引用來源

同佢既關係.包含左輕鬆與沉重,歡樂與苦澀,希望與失落...

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-2-14 11:43 PM 發表 查看引用來源

我都係,只要賢淑一係到,人夫會不敢玩手機,失蹤左,等到不知幾時先有個回覆,一係等到賢淑要睡,我咪可whatsapp下囉!點解男人又要驚又要帶頭規?係人夫令我知道我有幾低賤可恥和卑微,係人夫打造既我,我知自己的身份有幾卑微就有幾可悲!點先可以放棄同放下這個人,好辛苦啊

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-2-14 11:43 PM 發表 查看引用來源

如果可以,我程可回到從不識佢,過返悶到爆既日子,以前多笑少苦惱,現在多喊少笑,笑容好像去了人夫到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆