上一頁下一頁
發新話題

有男,女朋友,但仲需要情人嗎。

收藏  |  訂閱
709  18.9k

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-17 03:06 AM 發表 查看引用來源你個情人一齊幾耐??
4個月姐, 但好似愈來愈愛, 初初以為係貪新鮮, 點知而家有d 欲罷不能, 同佢相處的方式暫時係我覺得最comfortable

:smile_40:唔係淨係性刺激先開心, 有時兩個人對其他事有默契, 果種感覺都一樣好滿足

引用:
原帖由 ladyinpink 於 2013-2-17 01:48 AM 發表 查看引用來源

雙方都夾,真係可遇不可求
我好彩遇到佢樣樣都對我好,只可惜我地各自有另一半。

我又唔係咁諗喎,正因為你地各有另一半。先會咁珍惜對方,情人是情人,男友是男友,彼此各有不同功能,不可混淆。一般來說,男女雙方相處耐左,就會無左激情而又感情代替,但情人只可以耐唔耐見一次,所以激情感覺會長d.正上有偷偷摸摸的感覺,又會比人刺激感。最緊要分清楚自己的定位

[quote]原帖由 ladyinpink 於 2013-2-17 01:31 AM 發表 查看引用來源

好一句「二人合一」,完全同意。
呢樣我係我情人身上搵到,心靈&肉體一齊滿足。

[/quote

咁你好幸運啦,good

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-2-17 08:43 PM 發表 查看引用來源我又唔係咁諗喎,正因為你地各有另一半。先會咁珍惜對方,情人是情人,男友是男友,彼此各有不同功能,不可混淆。一般來說,男女雙方相處耐左,就會無左激情而又感情代替,但情人只可以耐唔耐見一次,所以激情感覺 ...
:smile_39: 我始終覺得無可能一世人都在情海中浮沉, 總要有一個人共渡一生, 但究竟哪個才是最合適,如果係因為男友/女友有不足之處而需要有情人, 咁恐怕都可以分手, 我估無人想結婚後仍需要多一個情人:smile_39:

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-2-17 08:43 PM 發表 查看引用來源

我又唔係咁諗喎,正因為你地各有另一半。先會咁珍惜對方,情人是情人,男友是男友,彼此各有不同功能,不可混淆。一般來說,男女雙方相處耐左,就會無左激情而又感情代替,但情人只可以耐唔耐見一次,所以激情感覺 ...
我同意你講法,所以我好珍惜我地既見面時間

引用:
原帖由 sleepingbeauty2 於 2013-2-17 06:02 PM 發表 查看引用來源
4個月姐, 但好似愈來愈愛, 初初以為係貪新鮮, 點知而家有d 欲罷不能, 同佢相處的方式暫時係我覺得最comfortable

:smile_40:唔係淨係性刺激先開心, 有時兩個人對其他事有默契, 果種感覺都一樣好滿足

h ...
咁就乃野啦:smile_13:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-18 04:37 AM 發表 查看引用來源咁就乃野啦:smile_13:
:smile_27:我都知…

引用:
原帖由 sleepingbeauty2 於 2013-2-17 09:27 PM 發表 查看引用來源
:smile_39: 我始終覺得無可能一世人都在情海中浮沉, 總要有一個人共渡一生, 但究竟哪個才是最合適,如果係因為男友/女友有不足之處而需要有情人, 咁恐怕都可以分手, 我估無人想結婚後仍需要多一個情人:smile_39: ...
有時D野唔係你想唔想,住響屋企果個同情人係兩回事黎,
加上有時開始左,又有個空間俾大家相處,
又無特別需要斷:smile_13:
我同情人個關係都幾特別架,大家有情有性外,重會好似朋友咁傾其他野
重有感情事,家事,好笑野等等,
不過多數都係我講,佢好少講自己野既:smile_13:

引用:
原帖由 sleepingbeauty2 於 2013-2-18 04:41 AM 發表 查看引用來源
:smile_27:我都知…

不過你真係諗清楚先好,話晒本身只係情人,見面少,自然珍惜好多
但係真係一齊會唔會都同依家一樣,好難講得埋架:smile_13:
重有喎,身邊果個又點?對方身邊果個又點?:smile_13:

[quote]原帖由 sleepingbeauty2 於 2013-2-17 09:27 PM 發表 查看引用來源
:smile_39: 我始終覺得無可能一世人都在情海中浮沉, 總要有一個人共渡一生, 但究竟哪個才是最合適,如果係因為男友/女友有不足之處而需要有情人, 咁恐怕都可以分手, 我估無人想結婚後仍需要多一個情人:smile_39: ... [/quot

共渡一生果d係需要磨練出黎架,我諗無邊一pair會好夾好夾,相見好同住難,哩個道理一樣適合係情侣方面

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆