上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
952  67.0k

佢send野黎..會係d file?
岩岩都有個add左我~~但係年紀好大~>.<~30左右~

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-10 12:38 AM 發表

一定會但我也要和妳說一說
妳也要看清楚對方的資料有D係廣告QQ來的喔
另外QQ  SEND 野比妳除左係視頻之外都唔好亂接喔
有D係病毒來嫁
我剛剛就有兩個女女加我了
師兄真係勁=..=

引用:
原帖由 阿里菠菠 於 2006-6-10 00:44 發表

師兄真係勁=..=
玩左都有好多年我前後兩個QQ號一個係太陽
而家果個都有兩個月光兩個星星 LO

但係我edit好d info之後~~就入d chat room~?
就等d囡囡黎add~?

同埋果個交友中心~~要reg埋?

嘩~佢d function多到呢....真係唔知點講~~有排睇~

引用:
原帖由 wasino3318 於 2006-6-9 01:12 PM 發表

通常我會同呢d qq妹講 “你很趕時間嗎?” ,如果佢答”是啊”,我就會講” 拜拜” (因為呢d太寸,可以唔駛理佢。),如果佢有禮貌d答 ”不是” ,我先會同佢講我不太會打字 (因為佢地都知道大部份香港人之前都 ...
呵..問佢係咪好講時間...幾好..下次照講

引用:
原帖由 cchstephencch 於 2006-6-10 00:44 發表
佢send野黎..會係d file?
岩岩都有個add左我~~但係年紀好大~>.<~30左右~
通常佢一上線同妳講野就會SEND 過來嫁啦

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-10 01:09 發表

通常佢一上線同妳講野就會SEND 過來嫁啦
明白明白~
但係..佢係唔係有講明係d file 黎既~定係都係以視頻send黎~?

引用:
原帖由 cchstephencch 於 2006-6-10 00:54 發表
但係我edit好d info之後~~就入d chat room~?
就等d囡囡黎add~?
不用入chat rm
開住個qq就得
最好就是睡都開住(當然睡了就開住隱藏啦)

引用:
原帖由 cchstephencch 於 2006-6-10 00:56 發表
同埋果個交友中心~~要reg埋?

嘩~佢d function多到呢....真係唔知點講~~有排睇~
努力加油~~~我都係咁開始嫁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆