上一頁下一頁
發新話題

喜愛夜蒲 (新故仔 #5) + 惹笑舊文

收藏  |  訂閱
3.0k  97.5k

引用:
原帖由 baby_daisy 於 2011-9-27 05:27 AM 發表 查看引用來源
我可以嘔泡!........
神乎其技:smile_30: 真係要見證下先得

引用:
原帖由 baby_daisy 於 2011-9-27 05:30 AM 發表 查看引用來源
.....><

你咁驚整污糟張床.. 唔玩啦..>
其實我都唔知幾期待:smile_47:不過又怕俾其他巴打追斬咋:smile_13:

引用:
原帖由 易過借錢 於 2011-9-27 05:31 AM 發表 查看引用來源
神乎其技:smile_30: 真係要見證下先得
我細個真係玩過嘔泡架好好笑咩..@@ 含一大啖可樂, 仰高個頭, 然後好似浪口咁咕咕咕咕跟住就會有好多泡係個嘴度走出來..@@ 你地細個冇試過咩..

引用:
原帖由 superchoco 於 2011-9-27 05:34 AM 發表 查看引用來源

其實我都唔知幾期待:smile_47:不過又怕俾其他巴打追斬咋:smile_13:
咁我做的野令到你整污糟自己張床會唔會好的呀?..

引用:
原帖由 baby_daisy 於 2011-9-27 05:35 AM 發表 查看引用來源
我細個真係玩過嘔泡架好好笑咩..@@ 含一大啖可樂, 仰高個頭, 然後好似浪口咁咕咕咕咕跟住就會有好多泡係個嘴度走出來..@@ 你地細個冇試過咩..
我都有可樂 等你表演下先:smile_47: 又好似有玩過:smile_35:

引用:
原帖由 baby_daisy 於 2011-9-27 05:37 AM 發表 查看引用來源
咁我做的野令到你整污糟自己張床會唔會好的呀?..
夢遺:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 易過借錢 於 2011-9-27 05:38 AM 發表 查看引用來源
我都有可樂 等你表演下先:smile_47: 又好似有玩過:smile_35:
會成身都係架喎其實..@@ 的泡會係個嘴度流出黎,.. 用雪碧玩的泡就會係白色..@@

引用:
原帖由 baby_daisy 於 2011-9-27 05:35 AM 發表 查看引用來源
冇, 我細個冇得飲可樂:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 superchoco 於 2011-9-27 05:40 AM 發表 查看引用來源

夢遺:smile_30::smile_30:
正經問你地呀.. 你地有冇試過俾女仔用對腳夾住黎 chok?

我想同果個男仔試下,.. 但我唔識點做... 你地有冇人試過?

兩個坐係床, 面對面咁樣? 好似好怪.. 我唔想佢望住我.. 好似好唔自然.. 有冇其它方法可以自然的?..

引用:
原帖由 baby_daisy 於 2011-9-27 05:40 AM 發表 查看引用來源
會成身都係架喎其實..@@ 的泡會係個嘴度流出黎,.. 用雪碧玩的泡就會係白色..@@
不如兩溝啦濕左咪同你沖涼囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆