上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.3k

多多支持你, 喜歡既就去盡佢, 想做就去做, 無論明天係點, 至少無悔, 起碼現在係開心既就得啦

引用:
原帖由 teruterubozu 於 2011-6-23 07:36 AM 發表 查看引用來源

人地貪你有錢!

咁又未必,樓主好有女人味;又可能佢男友鍾意有母愛嘅女人.

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-6-23 12:36 PM 發表 查看引用來源

耶..............乜你咁講人地咁衰都有袈!!
兩個公衆人物,激情過後,大家好頭好尾,咪係台上演場好戲囉.其實不難想像,一個正在中年,外表靚仔,又有名譽;反觀,白姐姐physically and biologically...:smile_15::smile_15::smile_15:

支持你呀, 期待你既新post , 生過仔都咁靚, 勁

引用:
原帖由 macpoon 於 2011-6-23 12:40 PM 發表 查看引用來源

咁又唔係衰喎  睇下對住邊個啦 haha
哈.............你個人都幾鬼馬個喎...........唔,你........靚唔靚仔袈?大唔大隻袈? 下?

做人有時唔需要想太多, 開心就好

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-6-23 02:16 PM 發表 查看引用來源

哈.............你個人都幾鬼馬個喎...........唔,你........靚唔靚仔袈?大唔大隻袈? 下?
靚仔同大隻係可係能思想上得到某種滿足, 但......

我見過一架車上貼紙, 好似係寫: " it is not important of how long and how thick you are, but how long you can stand."

性是種藝術, 而對藝術的理解各人不同.

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-6-23 02:16 PM 發表 查看引用來源

hoho 見仁見致la

引用:
原帖由 lp_hk 於 2011-6-23 02:50 PM 發表 查看引用來源

靚仔同大隻係可係能思想上得到某種滿足, 但......

我見過一架車上貼紙, 好似係寫: " it is not important of how long and how thick you are, but how long you can stand."

性是種藝術, 而對藝術的理解各 ...
嘩!!好深奧.........好惹好惹!!!我要諗下消化下先得............

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-6-23 02:56 PM 發表 查看引用來源

嘩!!好深奧.........好惹好惹!!!我要諗下消化下先得............
咁多野諗 好易消化不良呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆