上一頁下一頁
發新話題

。。人乾混戰。。Part 2@ P.37///相@ P.40///Part.3(完)有相@P.50

收藏  |  訂閱
844  102.9k

SEXY妹你個咀好誘人喎
真係想一野車落去~~

sister bitch, happy new year :smile_o09:
有兩條仔同你攪,潤番晒未呀?:smile_o01:

thx....................

我諗你會係一個非常之 nice 嘅 partner

多謝分享, 期待下次報告

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-2-5 07:19 PM 發表 查看引用來源
Happy Chinese To Every Bro and Sis!!!

大家有睇我之前ge post都我呢條友仔成日通宵捱夜,趕頭趕命~有次直頭係經歷48小時不眠不休做野,慘過俾人扣留!!種感覺就係乜叉都Function唔到..趕完哂D野仲要去開Meeting~呢 ...
Sexy 妹,認承你番公司幫你推,家下25~ 推一下變26 ......唔使多謝,多啲出 post 同啦我地吹水就得架拿…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-7 05:29 PM 發表 查看引用來源

Sexy 妹,認承你番公司幫你推,家下25~ 推一下變26 ......唔使多謝,多啲出 post 同啦我地吹水就得架拿…
快D同佢一齊推:smile_o12:

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-7 05:52 PM 發表 查看引用來源
快D同佢一齊推:smile_o12:
我夠想啦!騎係 sexy 妹條腰度,後入不知幾爽,你睇下佢個股同股線,睇到都起哂頭。佢比我騎我實好似伯寶咁大鞭大鞭抽落去佢個籮油度,泊泊聲,9樓到聽到,打都 sexy 妹飛起…:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-7 05:29 PM 發表 查看引用來源

嘩!轉過頭又 29 喇… sexy 唔好話無人推你吖…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-7 06:00 PM 發表 查看引用來源

我夠想啦!騎係 sexy 妹條腰度,後入不知幾爽,你睇下佢個股同股線,睇到都起哂頭。佢比我騎我實好似伯寶咁大鞭大鞭抽落去佢個籮油度,泊泊聲,9樓到聽到,打都 sexy 妹飛起…:smile_o03: :smile_o03:
等你出騎師POST:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆