上一頁下一頁
發新話題

前男友,我要你食左我!(心情平復返->再加相@p1)

收藏  |  訂閱
614  79.1k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-26 10:01 PM 發表 查看引用來源

算你仲記得我喇… E 妹妹…抵你呢期咁紅,你個個  ching都覆貼,i like you too ////   非常敬業樂業…鍚哂你吖...........................
咳咳...既然我咁敬業樂業,幾時出糧俾我先?
拿,我唔要幾億呀!我要HKD幾千就夠架啦:smile_o10:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2011-1-26 10:01 PM 發表 查看引用來源

應該你招呼我lo:smile_45:
當自己地方得啦,唔好要人招呼咁見外先得架:smile_o11:

引用:
原帖由 E莎belle 於 2011-1-26 10:17 PM 發表 查看引用來源

當自己地方得啦,唔好要人招呼咁見外先得架:smile_o11:
過門都係客..唔該你服侍好少少ar 下

引用:
原帖由 E莎belle 於 2011-1-26 10:17 PM 發表 查看引用來源

咁可唔可以當埋你係我女友:smile_30:

引用:
原帖由 jeffrey722 於 2011-1-26 10:03 PM 發表 查看引用來源

辛苦哂喎.......
知我咁辛苦就唔好再串我啦:smile_13:

引用:

當自已地方?自出自入..........你?唔好既

引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2011-1-26 10:03 PM 發表 查看引用來源
大把仔陪啦~~~~

仔係咁啱路過啫..:smile_13:

引用:
原帖由 E莎belle 於 2011-1-26 10:22 PM 發表 查看引用來源

知我咁辛苦就唔好再串我啦:smile_13:
成個post既c兄...都lum緊你.....:smile_40:
我就係想申下你....要你記得下我呢......用心良苦.......唉.!!:smile_39:

引用:
原帖由 (逆)文狄 於 2011-1-26 10:06 PM 發表 查看引用來源
無呀,我味試過架:smile_13:
趁後生,一於試下啦:smile_o01:

引用:
原帖由 E莎belle 於 2011-1-26 10:13 PM 發表 查看引用來源

咳咳...既然我咁敬業樂業,幾時出糧俾我先?
拿,我唔要幾億呀!我要HKD幾千就夠架啦:smile_o10:
乜你成日講錢架,上次又話要幾卞玻璃,家陣又話要幾千,好吖!出黎食茶,比  cash  你囉,但我仲意講心多啲唶… honey.............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆