上一頁下一頁
發新話題

我不介意你也來幹我...

收藏  |  訂閱
544  60.0k

I am Hong Kong Citizen !

引用:
原帖由 PASI 於 2010-12-30 08:17 PM 發表 查看引用來源

佢岩架..
你一睇你D相..
就知你係C奶女仔:smile_30:
師兄你好正

引用:
原帖由 PASI 於 2010-12-30 08:21 PM 發表 查看引用來源

轉數唔快..點可以哄到你開心呢
你咁了解我既?悶 post 我覆都費事 :smile_44:

引用:
原帖由 薇拉 於 2010-12-30 08:27 PM 發表 查看引用來源

你咁了解我既?悶 post 我覆都費事 :smile_44:
傻啦.
我邊度了解你呀...
食左野未??

引用:
原帖由 薇拉 於 2010-12-30 08:13 PM 發表 查看引用來源

c 奶仔……:smile_03::smile_03::smile_03:
幾乎笑死左…
點解 ching 咁樣覺得呢?
我睇住你第一次出post..第一次睇你blog..
覺得你係mature有經驗之人..起碼都3x..無樣..身材一般..:smile_44:
但我like 個情感

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2010-12-30 08:33 PM 發表 查看引用來源

我睇住你第一次出post..第一次睇你blog..
覺得你係mature有經驗之人..起碼都3x..無樣..身材一般..:smile_44:
但我like 個情感
想像力好好
估唔到 ching 仲記得我,我都成年冇蒲過頭
樣同身材唔講得上好好,不過都呃到餐飯食咁啦

回覆 1# 的帖子

咁其後仲有冇揾佢地~?

引用:
原帖由 薇拉 於 2010-12-30 08:37 PM 發表 查看引用來源

想像力好好
估唔到 ching 仲記得我,我都成年冇蒲過頭
樣同身材唔講得上好好,不過都呃到餐飯食咁啦
當然記得la..不過你無post想...但係我咁耐係度..第1個有自己blog for public ge女會員...
唔好叫我cching咁生外..叫我圍圍or waiwai

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2010-12-30 08:40 PM 發表 查看引用來源

當然記得la..不過你無post想...但係我咁耐係度..第1個有自己blog for public ge女會員...
唔好叫我cching咁生外..叫我圍圍or waiwai
果時都有 post 相,不過冇出樣
叫 waiwai / 圍圍 會唔會 sweet 得滯呀

btw, 我估唔到個 blog 會俾人感覺我係老餅!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆