上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.2k  45.1k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-19 11:26 AM 發表 查看引用來源

我以前刀係請假上去陪去啦:smile_o04: 有乜出奇(六,日不準放)
6, 日冇得放重好...我平時都係平日夜晚上去...我6,日通常香港隻貓會不停搵我...阻撚住我訓覺:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-19 11:20 AM 發表 查看引用來源

我一認真做起野上黎6親不認...我驚到時我係上面住咪仆街...:smile_o03:
唉! 如果係真.你遲早跌鑊金! 切左六"根"! 就5會金!

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-19 11:38 AM 發表 查看引用來源

唉! 如果係真.你遲早跌鑊金! 切左六"根"! 就5會金!
我碌根係絕對唔切得...我同企共存亡架嘛...

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-19 11:31 AM 發表 查看引用來源

6, 日冇得放重好...我平時都係平日夜晚上去...我6,日通常香港隻貓會不停搵我...阻撚住我訓覺:smile_o03:
隻貓:smile_41: 真嗰隻:smile_41: 定條女:smile_41:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-19 11:41 AM 發表 查看引用來源

隻貓:smile_41: 真嗰隻:smile_41: 定條女:smile_41:
條女...未去到老虎地步....:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-19 11:40 AM 發表 查看引用來源

我碌根係絕對唔切得...我同企共存亡架嘛...
講真! 如果你講的係真(姓格)..就不要同佢地(影后)玩沉了:smile_42:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-19 11:41 AM 發表 查看引用來源

:smile_38: 成隻嘉菲貓咁既樣囉~~

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-19 11:44 AM 發表 查看引用來源

講真! 如果你講的係真(姓格)..就不要同佢地(影后)玩沉了:smile_42:
人一世...物一世...我覺得咩都要試下...:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-19 11:44 AM 發表 查看引用來源

條女...未去到老虎地步....:smile_o01:
通常男人刀係1-5去偷跳, 6-7陪老虎:smile_45:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-19 11:47 AM 發表 查看引用來源

通常男人刀係1-5去偷跳, 6-7陪老虎:smile_45:
呢個我知...我做緊啦:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆