上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-7-31 18:06 發表 查看引用來源

你的校園生活真寫意,邊讀書,邊媾女!
     奈兒、玲姐、雪綾、雪娜和雪兒都無你份,故事裏有一個薇姐,三十八歲,未婚,姣婆一個,你要唔要?要就安排你『搞』一鑊,唔要就比第二個,余焯林和陳至中 ...
我岩呀    發哥

支持發哥發文

發哥.....是你才能寫出如此動人的文...
第五集.....可能因跟女友關係不好....邊看邊想起來....真定流下淚了...:')

先回後睇,好在拉到兇手咋,奄咗佢,之後車斬哂佢啲手手腳腳,之後丟落個缸度就啱喇!

引用:
原帖由 raymond0912 於 2010-8-3 03:02 AM 發表 查看引用來源
發Sir;我要做雜誌社新員工Xdd;有份扑果2個女記者既Xdd;名叫:司徒法明Xdd;
如果內容5夠位寫就算拉;哈哈哈哈

‥‥‥

發哥,如果你可以去寫愛情小說,可能仲受歡迎過亦舒。:smile_35:

又要過尼支持下發哥:smile_34:
重有我覺得紀麗緹d相幾靚

引用:
原帖由 jason4993 於 2010-8-3 11:12 PM 發表 查看引用來源

我岩呀    發哥

這位師兄真識貨呀!:smile_o12: 就留個位給你!
真是『瘦田無人耕,耕開有人爭』!三十八歲的『薇姐』已經有三個人等緊,可能要安排一次4P !

引用:
原帖由 Lunky.Jr 於 2010-8-4 02:24 AM 發表 查看引用來源
發哥.....是你才能寫出如此動人的文...
第五集.....可能因跟女友關係不好....邊看邊想起來....真定流下淚了...:')
‥‥‥

引用:
原帖由 owen_leung 於 2010-8-4 02:38 AM 發表 查看引用來源
先回後睇,好在拉到兇手咋,奄咗佢,之後車斬哂佢啲手手腳腳,之後丟落個缸度就啱喇!
這樣都好!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆