上一頁下一頁
發新話題

~覺得自己真係好衰女~

收藏  |  訂閱
508  51.3k

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-21 12:25 AM 發表 查看引用來源
咁我而家可以點,我真係好亂~嗚~:')

一段感情唔係唔愛,雙方都好愛大家,點解成日都要為左將來兩個字而搞成咁,我唔要咩將來呀~有冇人理我感受~點解成日都係為我好﹑為我咩...就以為自己好偉大,我要佢咋,我而家 ...
暫時跟住C 先喇
我唔認為ex 係可以迫到既男人,你越追佢,佢越走

回覆 421# 的帖子

咁佢的確係,不過都拖左成年幾 / 兩年...唉~真係好洩氣~而家就算我叫佢講清楚佢,佢都係唔肯覆我~唔答我所有野,唉~已經俾曬選擇佢,要絕既唔該佢鬧我(佢又唔想HURT到我,之前個次我HURT到瘦到得返排骨,佢超心痛~),如果繼續既,唔該承擔後果:')~講到咁,佢都唔覆我囉~:')

阿C近排都冇時間陪到我,佢不停咁開會﹑開會﹑開會,過幾日又要返大陸開會...:')

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-21 04:00 PM 發表 查看引用來源
咁佢的確係,不過都拖左成年幾 / 兩年...唉~真係好洩氣~而家就算我叫佢講清楚佢,佢都係唔肯覆我~唔答我所有野,唉~已經俾曬選擇佢,要絕既唔該佢鬧我(佢又唔想HURT到我,之前個次我HURT到瘦到得返排骨,佢超心痛~), ...
其實唔講唔覆妳,都知結果啦:smile_19:

回覆 423# 的帖子

最慘係唔知,之前佢絕既話,會鬧返我轉頭,佢而家又冇鬧wo,只係一直唔出聲~佢次次都話絕 / 把口講到好得,但係fb又未delete我,而且仲同我交代佢幾時飛同幾時返(可能因為我作嘔既關係啦~)係直情我叫佢鬧,佢都唔鬧,:smile_35:

回覆 424# 的帖子

因為佢都知我份人,唔講得清清楚楚,佢都唔使旨意走,要走既,唔係唔得,搞清楚曬d野先准走,如果唔係有排煩,但係佢又唔肯講wo而家,仲要前幾日我想叫佢陪我飲酒,佢話佢自己後日要飛,幫我唔到(ps:我地平時飲完就做架喇=3=")

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-21 04:35 PM 發表 查看引用來源
最慘係唔知,之前佢絕既話,會鬧返我轉頭,佢而家又冇鬧wo,只係一直唔出聲~佢次次都話絕 / 把口講到好得,但係fb又未delete我,而且仲同我交代佢幾時飛同幾時返(可能因為我作嘔既關係啦~)係直情我叫佢鬧,佢都唔鬧, ...
有咩咪等佢返來至算囉,可能唔見幾日,大家都找到解決辦法呢

回覆 426# 的帖子

我諗住俾時間佢靜一靜架咋,解決方法如果咁易搵既,我地唔會成年幾都係咁~應該放手...但係放唔到手...大家都知應該點做...但係就做唔到~:')

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-21 04:43 PM 發表 查看引用來源
我諗住俾時間佢靜一靜架咋,解決方法如果咁易搵既,我地唔會成年幾都係咁~應該放手...但係放唔到手...大家都知應該點做...但係就做唔到~:')
時間可以沖淡既:smile_35:

回覆 1# 的帖子

不如益街坊啦樓主~~~~

回覆 428# 的帖子

我地識左4-5年,拍左8個月度,如果時間真係可以沖淡我地兩個,我地一早冇左好耐lu,散左成兩年,頭一年,勁鬧對方,完全冇直接聯絡,隔朋友互鬧,一年之後,佢又係打返俾我d朋友問我近況,之後冇幾耐又做返=3=",如果咁易沖淡既就唔會搞成今日咁啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆