上一頁下一頁
發新話題

COPY團10月30,31日..軍匯,逃園,五月瓜,麗毫!逢假期前夕及週五六出發!

收藏  |  訂閱
1.5k  47.3k

Thank you for sharing.

回覆 416# 的帖子

雖然唔係perfect, 但已50%私有化, 唔好問點解50% :smile_35:
有好多CHing已經抄咗佢牌, 但都唔好同佢講可能會被私有化, 我想先試吓佢係唔係太過貪既人! 但你哋可以幫我試吓佢係邊類人, 只限SMS, hahaha

我唔係因為想私有化, 所以先話佢對手有粒粒, 正確d講, d粒粒係手臂, 所以你哋摩唔到就話佢皮膚好正!

Kelvin 兄, 下次會比返三舊你使吓:smile_35:

引用:
原帖由 pho_love 於 2009-9-28 12:20 PM 發表 查看引用來源
但你哋可以幫我試吓佢係邊類人, 只限SMS, hahaha
放心, 我地一定幫你試下佢, 不過單單用SMS試唔真既, 所以我地會派CP終極狼狗--五哥去全面測試下佢:smile_o10:

引用:
原帖由 pho_love 於 2009-9-28 12:20 PM 發表 查看引用來源雖然唔係perfect, 但已50%私有化, 唔好問點解50% :smile_35: 有好多CHing已經抄咗佢牌, 但都唔好同佢講可能會被私有化, 我想先試吓佢係唔係太過貪既人! 但你哋可以幫我試吓佢係邊類人, 只 ...
:smile_o10:.....駛唔駛我幫你試下? 但我無抄電話~

我是david大伟,16,17,18号我在常平,有女陪了,要参团罢了。

引用:
原帖由 CP-TERRY 於 2009-9-28 12:34 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10:.....駛唔駛我幫你試下? 但我無抄電話~
連CP新進狼狗王都想出手:smile_o14:

引用:
原帖由 newman22 於 2009-9-28 12:34 PM 發表
我是david大伟,16,17,18号我在常平,有女陪了,要参团罢了。
ok到時見啦!:smile_30:

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-9-28 12:54 PM 發表 查看引用來源

連CP新進狼狗王都想出手:smile_o14:
邊個係新進狼狗王?.?

引用:
原帖由 陽光仔 於 2009-9-28 01:12 PM 發表 查看引用來源

邊個係新進狼狗王?.?
新進狼狗王你都不認識,你去COPY 團,看見一個身高6呎,斯文靚仔帶眼鏡就是他啦:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 陽光仔 於 2009-9-28 01:12 PM 發表 查看引用來源

邊個係新進狼狗王?.?
COPY團副團長, 高大靚仔既TERRY哥囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆