上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
1.5k  36.2k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-9-15 12:51 PM 發表 查看引用來源
貢你快啲去掃起個市啦...依家個市比啲新股抽走晒啲錢...:smile_o13:
新股佔市場好少錢 !!!  大戶玩哂 !!!

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-9-15 12:53 PM 發表 查看引用來源

新股佔市場好少錢 !!!  大戶玩哂 !!!
貢又係...我大手抽國藥...你有矛抽呀...:smile_o13:

各位師兄中午好:smile_15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-9-15 12:57 PM 發表 查看引用來源
貢又係...我大手抽國藥...你有矛抽呀...:smile_o13:
唔玩新股啦 !!! 玩波幅 !!! 大跌先入市 !!! :smile_46:

上個禮拜 PUT 爆佢 !!! 買大細 !!!

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-9-15 01:12 PM 發表 查看引用來源

唔玩新股啦 !!! 玩波幅 !!! 大跌先入市 !!! :smile_46:

上個禮拜 PUT 爆佢 !!! 買大細 !!!
你巧厲害...搵唔少啦...唔怪得之你可以成日去向西野啦...:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-9-15 01:16 PM 發表 查看引用來源
你巧厲害...搵唔少啦...唔怪得之你可以成日去向西野啦...:smile_30: :smile_30: :smile_30:
夠去向西架咋 !!! Join 團飲酒陪坐唔好撚預我呀 !!! :smile_03:

啲 Put 輪跌穿二萬點就食架喇 !!! 十二月到期 !!!:smile_29:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-9-15 01:19 PM 發表 查看引用來源

夠去向西架咋 !!! Join 團飲酒陪坐唔好撚預我呀 !!! :smile_03:

啲 Put 輪跌穿二萬點就食架喇 !!! 十二月到期 !!!:smile_29:
但你要留意個時間值損耗...如果個市牛皮都會輸架喎...典解唔玩牛熊証...我覺得公平啲喎...:smile_53: :smile_53:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-9-15 01:25 PM 發表 查看引用來源

但你要留意個時間值損耗...如果個市牛皮都會輸架喎...典解唔玩牛熊証...我覺得公平啲喎...:smile_53: :smile_53:
係呀 !!! 磨市就仆街架喇 !!! :smile_53:

牛熊證俾大戶操控住架 !!! 鳩升或鳩跌掂一掂就打靶架喇隻嘢 !!! :smile_29:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-9-15 01:29 PM 發表 查看引用來源

係呀 !!! 磨市就仆街架喇 !!! :smile_53:

牛熊證俾大戶操控住架 !!! 鳩升或鳩跌掂一掂就打靶架喇隻嘢 !!! :smile_29:
貢又係...所以我會揀一啲收回價遠啲既黎買囉...不過要留意個市...如果大成交量爆穿21317...個市就會行單邊架啦(爆上)...唔再係上落市...你睇住呀...:smile_53: :smile_53:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-9-15 01:39 PM 發表 查看引用來源

貢又係...所以我會揀一啲收回價遠啲既黎買囉...不過要留意個市...如果大成交量爆穿21317...個市就會行單邊架啦(爆上)...唔再係上落市...你睇住呀...:smile_53: :smile_53:
唔係睇收回價遠唔遠 ... 睇街貨量 !!! 一肥 ... 大戶就食硬 !!! :smile_29:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆