上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.14)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.2k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-19 10:40 AM 發表 查看引用來源

重有君君呢, 你唔記得佢嘞:smile_o10:
成個 show 好多 part 呀:smile_o10:

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-8-19 10:45 AM 發表 查看引用來源

信心???咩黎架...食唔食得架???:smile_o04:
哎呀......激死我:smile_o03:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-19 10:47 AM 發表 查看引用來源

係呀:smile_o12:
言出必行呀:smile_o12:
o個次睇返佢之前參賽得獎既片段, 聽落又幾好聽, 好聽過佢o係巨聲時唱喎

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-19 10:47 AM 發表 查看引用來源

果個跟開既交唔到貨..所以我要做埋:smile_24:
能力越大...責任越大///:smile_o03:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-19 10:45 AM 發表 查看引用來源

你而家想唔想聽, 我sent比你聽, 真係好鬼正:smile_13:
好呀 SEND 過黎:smile_30:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-19 10:48 AM 發表 查看引用來源

成個 show 好多 part 呀:smile_o10:
咁我要同佢地講第二場轉唱k 唔去bar:smile_o05:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-19 10:46 AM 發表 查看引用來源

of course la............一咬一啜再慢慢吞:smile_47: :smile_47: :smile_47:
唔好吸晒我D血:smile_o14:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-19 10:39 發表 查看引用來源

2個都已經夠煩架喇...仲要加埋你:smile_o04:
:smile_o01: 我一d都唔煩..有飽飯食就得架喇

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-19 10:49 AM 發表 查看引用來源
好呀 SEND 過黎:smile_30:
Sent 你 msn 啦:smile_30:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-19 10:46 發表

咦...你又話唔識搵:smile_45: 呃人:smile_27:
我都是試下咋 我睇到 紅比利個名

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆