上一頁下一頁
發新話題

新新新...徵男性朋友NO SP

收藏  |  訂閱
1.5k  31.7k

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 01:49 AM 發表 查看引用來源

你唔係賭外圍呀??:smile_o04:
唔好呀,會死人架
畀我會拜仁(因為有小豬):smile_o05: ,不過我無買
你又慳番啦:smile_24: 小豬今日無料到:smile_24:

引用:
原帖由 粗麵 於 9-8-2009 02:49 發表 查看引用來源

你又慳番啦:smile_24: 小豬今日無料到:smile_24:
列貝利又唔出:smile_o03:
有佢又唔會呢個賽果啦佢咁搏死命:smile_o13:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 02:35 AM 發表 查看引用來源

一齊啦:smile_o01:
攪個釣魚團啦喂:smile_o11:
釣魚你又o岩:smile_14:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 02:39 AM 發表 查看引用來源

唔係啱啱完咗休魚期咩:smile_41:
加上呢排咁熱又落咗咁多雨D魚應該開口丫:smile_o14:
我今日仲見到好多人去釣夜魚喎
我地都見到好多人釣, 但好似都無咩人釣到

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-8-9 03:02 AM 發表 查看引用來源

上堂時成日釣啦

引用:
原帖由 lovevk 於 9-8-2009 03:02 發表 查看引用來源

唔叻唔精,連勾都唔識縛:smile_o05: (懶之一)
成日都"紙筆"撞棍咁畀我釣到喎
但係有時都會同D朋友去釣,因為我鍾意大家聚吓:smile_o13:

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-9 03:05 AM 發表 查看引用來源

上堂時成日釣啦
咁我都係

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 03:06 AM 發表 查看引用來源

唔叻唔精,連勾都唔識縛:smile_o05: (懶之一)
成日都"紙筆"撞棍咁畀我釣到喎
但係有時都會同D朋友去釣,因為我鍾意大家聚吓:smile_o13:
我都唔識縛, 有人縛埋, 唔水煩
你就好啦, 釣到:smile_13:

引用:
原帖由 chefung 於 9-8-2009 03:05 發表 查看引用來源

上堂時成日釣啦
good gal:smile_o12:

引用:
原帖由 lovevk 於 9-8-2009 03:12 發表 查看引用來源

我都唔識縛, 有人縛埋, 唔水煩
你就好啦, 釣到:smile_13:
蟹.青口.不知名嘅蛇都釣過:smile_o11:
喺黃石:smile_o13:
果次不知幾多人望住我係咁笑:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆