上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  35.2k

引用:
原帖由 bannychan 於 2009-7-28 10:07 PM 發表 查看引用來源
哈哈真系排曬長龍..好受歡迎
我哋排隊等神一樣嘅版主出現:smile_o06:
可遇不可求咁:smile_o11:
:smile_o15: :smile_o15: bannychan

系..樣靚長情.罕有
~~!!

引用:
原帖由 bannychan 於 2009-7-28 10:11 PM 發表 查看引用來源
系..樣靚長情.罕有
~~!!
同感:smile_o11:

咁入離個D.系玩人好走啦.5系給人打

引用:
原帖由 kissbb2003 於 2009-7-28 09:49 PM 發表 查看引用來源

喺度講波,版主又鬧你啦:smile_o11: :smile_o11:
係呀!PUN口人忌PUN口碗呀!:smile_30: :smile_30: :smile_55:

--p.28
lipailam 整體都ok..係黑得滯... 同埋d國語太厲害...

Vanlic 終於有人可以用法文溝通下啦~~ 你又識體諒人、又識法文幾好喎~ acc都幾好呀~

lokk530 做咩搶我d fans呀 ?? 哈哈~~

vanlic 澳洲用3...係咩意思?? 哈哈~

bannychan 覆緊啦~覆緊啦~ 我有寫住輪侯時間架~ 大家等下啦~

afoolwalker jacky仔幾好人喎~ 你咁話人架~~?

--p.29
kissbb2003
其實..其他人係咪都係咁覆架 ??? 我唔知呀~
我淨係知...要覆哂大家d post囉~

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-28 10:14 PM 發表 查看引用來源

係呀!PUN口人忌PUN口碗呀!:smile_30: :smile_30: :smile_55:
:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:

版主,有無得PM 你MSN 比我ar??!!~~haha

表件好.就系咁忙..
板主都幾勁

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-28 10:16 PM 發表
--p.28
lipailam 整體都ok..係黑得滯... 同埋d國語太厲害...

Vanlic 終於有人可以用法文溝通下啦~~ 你又識體諒人、又識法文幾好喎~ acc都幾好呀~

lokk530 做咩搶我d fans呀 ?? 哈哈~~

vanlic 澳洲用3...係 ...
你都有學法文呀????:smile_40:
我都好少搵到 d 法文人呀~~~~

其實我好憎 accounting:smile_30:

我係澳洲住 ga

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆