上一頁下一頁
發新話題

小紅徵鐘意吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.2)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.8k

就黎3分1 啦.....好快又吹爆:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-28 11:28 AM 發表 查看引用來源

你.....你可唔可以唔起度篤爆我呢:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
紅 紅都唔係扛既人:smile_13:

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-7-28 11:55 AM 發表 查看引用來源

紅 紅都唔係扛既人:smile_13:
再衰d?:smile_o01:

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-28 11:52 AM 發表 查看引用來源

我都想......:smile_o05:

不過唔係.....我識佢果時,佢就係著住套水手裝架喇.........住事...........:smile_o03:
純情學生妹:smile_o06:

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-28 11:53 AM 發表 查看引用來源

真係唔驚架?

佢真係好恐怖架喎

2xx km/hr
其實驚架, 我都話過之前坐左一次, 已經死攬住前面條友, 我都覺得唔安全, 好似好易比人拋出車咁:smile_o03:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-28 11:37 AM 發表 查看引用來源

高手中既高手:smile_o06: :smile_o06:  請問幾時得閒見下面呀:smile_o05:
你曳曳呀:smile_22:

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-28 11:53 AM 發表 查看引用來源

真係唔驚架?

佢真係好恐怖架喎

2xx km/hr
咁先正ga ma:smile_46:

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-28 11:54 AM 發表 查看引用來源
就黎3分1 啦.....好快又吹爆:smile_o01:
吹唔吹爆到, 就要睇下師兄你D口技嘞:smile_o11:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-7-28 11:57 AM 發表 查看引用來源

純情學生妹:smile_o06:
係..........:smile_o03:
不過同佢既經歷,真係響引板寫10個post都得..........:smile_o03:

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-7-28 11:53 AM 發表 查看引用來源

秘密 :smile_44:
秘密....唔好收收埋埋wor...快d講黎聽下:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆